ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què tenir un disseny web actualitzat

  Disseny web

  Una pàgina web ha d’estar en constant evolució i tenir els continguts, les imatges i la seva estructura en general actualitzada.

  El simple fet de comptar amb un portal a internet no és garantia d’èxit, ben al contrari. Aquest ha de comptar amb el millor disseny web i estar contínuament en moviment.

  Cada vegada les empreses tenen més consciència de la seva importància, no sols per a poder mostrar els seus productes i serveis als clients, sinó per obtenir la millor imatge de marca.

  És imprescindible aconseguir una presència digital potent i forta, capaç de fer que els usuaris estiguin a dins la seva pàgina navegant més estona i vulguin tornar a visitar-lo i, fins i tot, recomanar-lo, compartir-lo a les seves xarxes socials, etc.

  Un òptim disseny web fa que el primer contacte amb els seus clients sigui atractiu, que s’emportin una bona sensació i que, per descomptat, puguin realitzar accions a l’interior sense problemes, com realitzar consultes, cercar informació o comprar on-line.

  Així que ha de mantenir actualitzada la seva pàgina i dotar-la d’una estructura coherent i una imatge que reflecteixi l’actualitat de la seva empresa i els seus objectius, les noves tendències del mercat i ser el més accessible possible pels usuaris.

  Faci que la targeta de visita de la seva empresa a internet esdevingui sempre la millor.

  Les pàgines web necessiten adaptar-se als nous temps i necessitats dels usuaris

  El món digital canvia molt sovint i s’adapta a les noves tecnologies i exigències dels internautes.

  Aquests tenen alta capacitat de decidir a internet degut la gran competència existent, i cerquen imatges corporatives sempre punteres, atractives, i empreses amb productes i serveis competitius. Poden escollir i, per descomptat, seleccionen les pàgines web que els hi interessin més i que els hi ofereixin una millor experiència de navegació i accessibilitat.

  El disseny web li aporta tots aquests aspectes i els actualitza quan pertoca. És a dir, cada cert temps, la imatge on-line d’una empresa pot quedar obsoleta i cal actualitzar-la. Igualment, els continguts s’han de mantenir al dia. I les informacions, contactes, imatges, etc.

  Una pàgina no és estàtica, per què una empresa no ho és. Així que cal anar a la vegada i mostrar aquesta realitat als usuaris.

  Ha de pensar que aquests volen veure reflectit a les seves marques les noves tendències, ja que els hi aporta més confiança i credibilitat a l’hora d’efectuar les seves conversions. Un negoci actualitzat ofereix la sensació d’estar al dia, de preocupar-se pels petits detalls i de voler estar per sobre d’altres empreses del sector.

  En definitiva, hi ha diverses raons per les quals és necessari actualitzar una pàgina mitjançant el disseny web:

  1. La imatge corporativa: és necessari donar una versió renovada, sempre pendent de les demandes dels internautes i les seves necessitats.
  2. L’experiència de navegació: una pàgina ha de poder consultar-se fàcilment, sense entrebancs. Gràcies al disseny web, un portal pot ser més usable i intuïtiu.
  3. L’adaptabilitat web: avui dia ha de poder adaptar-se a tota mena de pantalles i dispositius. Ser responsive és imprescindible.
  4. El posicionament als cercadors: amb contingut fresc, enllaços actualitzats i imatges interessants, una pàgina rebrà més visites i la seva taxa de rebot serà menor, així que repercutirà directament al seu SEO, especialment a Google.

  Són motius prou potents que fan que sigui essencial comptar amb un suport professional de disseny web que mantingui la seva pàgina constantment al dia.

  disseny pàgina web

   

  Preguntes freqüents sobre

  Per què tenir un disseny web actualitzat

  Les pàgines web necessiten adaptar-se als nous temps i necessitats dels usuaris

  El món digital canvia molt sovint i s’adapta a les noves tecnologies i exigències dels internautes. Aquests tenen alta capacitat de decidir a internet degut la gran competència existent, i cerquen imatges corporatives sempre punteres, atractives, i empreses amb productes i serveis competitius. Poden escollir i, per descomptat, seleccionen pàgines web que els hi interessin més i que els hi ofereixin una millor experiència de navegació i accessibilitat.

  La importància d’escollir el millor disseny

  Un negoci, amb un bon disseny web i la seva actualització, fa que una empresa sigui més rendible i productiva. La imatge que es projecta és molt important i els seus clients obtindran més confiança en visitar-lo i comprar-hi.

  Els colors i la tipografia en el disseny web

  Dins el disseny web hi ha molts factors a tenir en compte. Tant els continguts, l’estructura, les imatges o els enllaços, així com també els colors i la tipografia. Aquests últims són imprescindibles per a crear un ambient amable en navegar a la pàgina i són decisoris pels usuaris a l’hora de seguir dins el portal o marxar.

  Empresa experta en disseny de pàgines web i el seu manteniment

  En qualsevol cas, ha de deixar-se sempre aconsellar per professionals del sector i així la seva pàgina tindrà la millor imatge. A Gestinet ens encarreguem personalment que així sigui i que els nostres clients projectin a internet una imatge forta, potent i competitiva.

  La importància d’escollir el millor disseny

  Tenir un òptim disseny web li aportarà grans avantatges. En primer lloc, farà que el seu negoci obtingui més personalitat i que es diferenciï de la resta. El seu disseny ha de ser únic, exclusiu i aportar tot allò que cerquen els usuaris en entrar-hi; farà, a més, augmentar la seva competitivitat i maximitzar les seves possibilitats d’èxit. Gràcies a les actualitzacions periòdiques, una pàgina no es queda enrere, ben al contrari; un altre avantatge molt important és que ajuda a incrementar i agilitzar les seves vendes, ja que no existiran entrebancs i tots els processos seran més senzills, sense errors.

  Per tant, un negoci, amb un bon disseny web i la seva actualització, fa que una empresa sigui més rendible i productiva. Com veu, la imatge que es projecta és molt important.

  Sens dubte, els seus clients obtindran més confiança en visitar-lo i comprar-hi

  disseny pàgines web

   

  Els colors i la tipografia en el disseny web

  Dins el disseny web hi ha molts factors a tenir en compte. Com li hem comentat, els continguts, l’estructura, les imatges, els enllaços, etc. I, en aquest cas, també trobem els colors i la tipografia.

  Ambdós últims són imprescindibles per a crear un ambient amable en navegar a la pàgina i són decisoris pels usuaris a l’hora de seguir a dins o marxar. També per a la imatge de l’empresa que es vulgui transmetre, ja que no és el mateix un negoci d’hostaleria o un relacionat amb el sector salut.

  L’elecció dels colors s’ha de fer a consciència, intentar plasmar la personalitat de l’empresa i els valors, però sempre tenint en ment la percepció dels usuaris.

  D’aquesta manera trobem:

  Color negre: aporta autoritat, misteri, força i elegància.

  Color gris: sofisticat i menys dur que el negre. Dóna confiança.

  Color blanc: denota puresa, llum i senzillesa.

  Color vermell: és energètic, intens i agressiu.

  Color rosa: amor, tendresa i sensibilitat.

  Color groc: domini i concentració, així com alegria.

  Color taronja: és un to creatiu i jove.

  Color verd: associat a la naturalesa i a la llibertat.

  Color blau: és fresc i pur. Dóna sinceritat i estabilitat.

  Color lila: sofisticat i luxós. També nostàlgic.

  Color marró: autèntic i natural.

  Cada to pot representar una tipologia d’empresa i sector, així com despertar diferents sensacions als internautes. És necessari realitzar un estudi i escollir els més adequats.

  Hi ha tons que només cal usar-los de manera molt puntual, ja que podrien distreure als usuaris a l’hora de realitzar els seus moviments en navegar o realitzar les conversions.

  Quan a les tipografies, han de facilitar la lectura, tenir una mida còmoda i no barrejar-ne de vàries dins un mateix context, ja que poden confondre als visitants.

  disseny i manteniment web

   

  Empresa experta en disseny de pàgines web i el seu manteniment

  En qualsevol cas, ha de deixar-se sempre aconsellar per professionals del sector i així la seva pàgina tindrà la millor imatge.

  Igualment, ha d’estar constantment actualitzada i gaudir d’un òptim manteniment, perquè tingui una imatge cuidada i funcioni tot correctament.

  A Gestinet ens encarreguem personalment que així sigui i que els nostres clients projectin a internet una imatge forta, potent i competitiva. A més, les seves pàgines sempre estan operatives, amb gran accessibilitat i gaudint de la millor experiència de navegació pels seus usuaris.

  Contacti amb nosaltres i el seu portal també podrà beneficiar-se de tot el que li pot aportar el millor disseny web.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)