ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Perquè tenir un disseny web responsive?

  Disseny web

  Les consultes realitzades a través de mòbils i tauletes augmenten cada dia i ja són superiors a les que es fan des d’ordinadors. A més, les compres on-line no paren de créixer.

  Per tant, si la seva empresa compta amb una pàgina corporativa i, especialment, amb una botiga digital, ha d’adaptar-la als diferents dispositius i pantalles.

  Que una web sigui responsive ja s’ha convertit en un factor essencial pels usuaris i també per Google, que cerca en tot moment una bona experiència d’usabilitat pel seu tràfic.

  El disseny web responsive té per objectiu realitzar pàgines web flexibles i capaces d’adaptar-se a totes les mides de les diferents pantalles. Així, els usuaris poden visitar-les còmodament i clicar de manera més fàcil, així com efectuar compres.

  A més, no només s’adapten els textos, sinó tots els botons, imatges i vídeos.

  A l’hora de crear un disseny web responsive es tenen en compte diferents suports tecnològics, com els ordinadors de sobretaula, els portàtils, les tauletes i els mòbils. A més, cada vegada van guanyant més terreny els televisors intel.ligents.

  Que una pàgina tingui aquesta característica, avui dia indispensable, li aportarà grans avantatges a la seva empresa. La més important és que només tindrà una sola URL, perfecte per a la seva indexació i el seu posicionament web; la realització d’un sol disseny per a diferents dispositius, estalviant a la vegada temps i diners i evitar duplicar contingut, ja que només fa falta introduir-lo en un sol aparell.

  Motius per a tenir un disseny corporatiu responsive

  Per tant, hi ha molts motius per a comptar amb un disseny adaptable. En primer lloc, com hem comentat, oferir una bona experiència de navegació als seus visitants; la gran demanda de consum de continguts a través de dispositius mòbils; la millora del seu posicionament als cercadors; l’augment de la velocitat de càrrega d’una pàgina; la disminució de la taxa de rebot i, sobretot, l’increment de les conversions i vendes.

  Tant si compta amb una pàgina web com una ecommerce, aquesta ha de ser responsive. Per a portar-ho a cap, confiï en Gestinet.

  Som referents en disseny web Barcelona i experts en realitzar estratègies de màrketing on-line, enfocades a guanyar notorietat i visibilitat a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post