ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Les Pimes necessiten manteniment informàtic?

  manteniment informàtic

  Tota empresa, sigui com sigui, i si compta amb equipaments informàtics, necessita manteniment informàtic, perquè cuidi tots els seus dispositius i li ofereixi la màxima seguretat. Internet té moltes vulnerabilitats i els negocis emmagatzemen gran quantitat d’informació als ordinadors i cal tenir garanties.

  Encara que moltes Pimes pensin que la seva empresa no requereix manteniment degut les seves dimensions, no és així. Tot i que les seves característiques de producció o d’abast puguin ser menors que una gran corporació, ha d’estar protegit i els seus equips sempre han d’estar al 100%.

  A més, gràcies a aquest servei informàtic gaudirà de la prevenció, tan important per evitar futures incidències que podrien trasbalsar el seu dia a dia laboral i afectar directament als seus clients.

  Actualment és essencial la innovació i estar a l’altura de la competència. Un manteniment adequat l’assessorarà correctament amb l’objectiu que la seva empresa estigui al dia sobre les noves tecnologies, la seva aplicació i com facilitar els processos. Com a conseqüència, serà més rendible i eficient, així com reduirà despeses i tindrà un nivell d’organització més elevat.

  El manteniment informàtic s’adapta a les noves exigències dels ordinadors i noves tecnologies.

  A continuació li detallem alguns dels problemes els quals s’enfronten les Pimes en l’àmbit tecnològic i que el manteniment informàtic pot fer front:

  -Ordinadors i altres dispositius molt lents, sent menys productius.

  -Poca seguretat, tant per les seves dades com per les dels seus clients. A més, està exposat a ciberatacs i altres vulnerabilitats digitals.

  -Sistemes poc eficaços que provoquen no poder treure profit a totes les seves possibilitats.

  -Ordinadors problemàtics, ja que aquests necessiten ser substituïts cada cert temps o incorporar noves eines necessàries per treballar de manera correcta.

  Així, si no compta amb un manteniment informàtic, la seva empresa pot tenir conseqüències negatives, com reduir la seva productivitat, perdre clients, degut una nefasta atenció als usuaris i perdre privacitat o dades, ja que no tindrà la seguretat que es requereix.

  Tingui al seu costat a professionals que l’assessorin adequadament i li ofereixin el millor servei. A Gestinet, líders en manteniment informàtic Barcelona, ens posem a la seva disposició perquè la seva Pime obtingui seguretat, productivitat i eficàcia gràcies a uns equips protegits i ben cuidats.

  5/5 - (49192 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49192 votes)