ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Tingui els seus ordinadors a ple funcionament amb manteniment informàtic durant el Nadal

  Manteniment informàtic

  Durant les setmanes prèvies al Nadal ha de tenir els seus equipaments en perfecte estat, ja que és una època on hi ha un augment considerable de feina, especialment si compta amb una botiga virtual.

  En aquest cas la seva empresa ha de donar el 100% i, per tal que els seus ordinadors obtinguin la màxima rendibilitat, ha de comptar amb un manteniment informàtic adequat que vetllarà per prevenir i solucionar els possibles problemes.

  El manteniment informàtic comprèn qualsevol incidència del hardware i software d’una empresa i, a més, és capaç de detectar quines millores són necessàries informàticament pel seu negoci. Tenint a un equip professional al seu costat que s’ocupi de la prevenció i reparació dels equips, pot estar tranquil degut que sempre estaran a ple funcionament.

  Comptar amb un manteniment informàtic té diferents avantatges:

  Prevenció d’avaries de hardware i software: com li hem comentat, els ordinadors sempre funcionaran amb la màxima rendibilitat. Els aparells informàtics estaran al dia i els seus sistemes actualitzats i sense errors.

  Realització de còpies de seguretat: és essencial fer còpies de seguretat regularment de manera interna i externa de l’empresa. D’aquesta manera, tant les seves dades com les dels seus clients, estaran emmagatzemades correctament en cas d’algun accident tècnic i així poder recuperar-les fàcilment.

  Increment de la productivitat: si el funcionament dels seus equips tenen una bona optimització, la seva productivitat se’n veurà beneficiada.

  Xarxa sense virus: amb un manteniment informàtic adequat tindrà la protecció necessària i la seguretat davant els programes maliciosos i els ciberatacs.

  Tingui al seu costat a professionals que l’assessorin com procedir i li ofereixin el millor servei tècnic especialitzat en manteniment informàtic.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en proporcionar la màxima seguretat als nostres clients i eficàcia en la prevenció i resolució d’incidències i avaries. Posi’s en contacte amb nosaltres per tal de tenir la millor experiència i equip tècnic al seu abast.

  5/5 - (48842 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48842 votes)