He llegit i accepto la Política de privacitat


Plugins de WordPress per millorar el seu disseny web

General|

Per a gaudir d’un bon disseny web, cal utilitzar diferents eines que l’ajudaran a tenir una pàgina més atractiva, rellevant i, a més, obtenir informació i la protecció necessària.

En el cas de WordPress, plataforma per a la creació de blogs i pàgines, té grans possibilitats i adaptabilitat per adequar pàgines web a les necessitats de cada empresa. Conté dissenys intuïtius i grans facilitats de personalització.

I gràcies a WordPress pot gaudir de diferents plugins, aplicacions que contenen diferents funcionalitats i característiques que ajuden a millorar la plataforma. Així, pot expandir les possibilitats de la seva web i fer-la més usable. Existeixen plugins de xarxes socials, d’estadístiques, de seguretat, del tràfic, d’email màrketing, etc.

Els plugins poden dotar la seva pàgina més professionalitat, millor imatge i un disseny web més elevat.

Alguns dels plugins més comuns o utilitzats són:

Plugin de seguretat: és molt important tindre’l, ja que li permet bloquejar a usuaris no desitjats i detectar atacs als seus arxius.

Plugin de manteniment: és perfecte quan està realitzant modificacions o canvis i no vol que els usuaris puguin visualitzar la seva web sense tindre-la en condicions.
Així, pot estar treballant en la seva pàgina de manera privada mentre els visitants visualitzen una pàgina de ‘Pròximament’ o ‘Manteniment’.

Plugin de SEO: molt necessari per a aconseguir millorar el seu posicionament web, degut que ajuda a optimitzar les seves publicacions. Aquesta eina dóna consells sobre com escriure millor els seus posts.

Plugin de xarxes socials: hi ha la possibilitat d’afegir els botons de les xarxes socials perquè els visitants comparteixin els seus continguts fàcilment.

A més d’aquests plugins, WordPress posa a la seva disposició d’altres que, per exemple, facilitaran la seva tasca en cas de tenir una botiga on-line. Així, gràcies a Woocommerce, pot processar perfectament les seves comandes i convertir la seva pàgina en una botiga digital molt senzilla i professional.

Si vol obtenir el millor disseny web i treure el màxim partit a les plataformes i aplicacions on-line, posi’s en contacte amb Gestinet. Som líders en disseny web Barcelona i confeccionem estratègies a mida per tal que els seus projectes siguin un èxit.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5