ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La prevenció és una de les bases del manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic contempla molts escenaris i, un d’ells, és la prevenció. De fet, és essencial que la seva empresa pugui resoldre amb anterioritat possibles atacs informàtics o incidències que podrien realitzar aturades de producció, falta de rendibilitat i mala atenció als seus clients.

  Encara que hi hagi avaries que són imprevisibles i succeeixen de manera inesperada, habitualment un òptim manteniment informàtic utilitza la prevenció per a tenir-les en compte i reparar-les o posar els mitjans necessaris perquè no passin. Així, la seva empresa sempre estarà al 100% i sense problemes sobtats.

  El manteniment informàtic preventiu té com a objectiu conèixer i resoldre problemes derivats dels ordinadors i altres dispositius amb anterioritat, per tal de millorar el seu funcionament.

  Algunes de les tasques que es realitzen poden ser alliberar espai del disc dur, netejar els components de hardware, canviar peces desgastades, realitzar canvis al sistema operatiu, substituir equips o instaurar mesures de seguretat com antivirus, entre altres.

  La prevenció, doncs, li ofereix grans avantatges per a la seva empresa, com no haver de comprar ordinadors nous tan sovint, ja que repararà més satisfactòriament els que ja té; donar més confiança als seus clients, degut que sempre els hi oferirà un servei competent, sense aturades; i obtindrà un bon ús dels seus recursos tecnològics, traient-los el màxim profit.

  manteniment informàtic preventiu

  Manteniment informàtic preventiu pel seu negoci

  Si vol que la seva empresa sigui eficient, implacable i competent, compti amb un bon manteniment informàtic preventiu.

  Des de Gestinet li oferim tot el nostre suport i experiència. Som líders en manteniment informàtic Barcelona i posem al seu abast un equip professional per tal de tenir el millor assessorament i servei tècnic.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i obtindrà més seguretat tant per les seves dades com les dels seus clients,  i rendibilitat, tan important avui dia per a tenir èxit.

  5/5 - (49152 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49152 votes)