ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment informàtic per prevenir els virus online

  Manteniment informàtic

  Els virus informàtics són una amenaça constant i real d’avui dia i, principalment, hi estan exposades les empreses degut a la quantitat de dades i fitxers emagatzemats i de gran valor.

  És importantíssim estar atent i vigilar la seguretat informàtica corporativa, ja que internet és la porta d’entrada a les empreses dels hackers.

  En els darrers anys els virus han tornat més virulents i ràpids. Poden tant hackejar la seva web, adulterar els seus serveis o robar dades personals o de l’empresa per tal d’obtenir un benefici econòmic a costa seva.

  Per tant, és necessari protegir-se contra aquests atacs online que el poden afectar seriosament i la prevenció és la millor sol.lució.

  Per a les empreses cal tenir un bon manteniment informàtic que li actualitzi constantment els antivirus i supervisi els seus equipaments per tal que les seves dades i les dels seus clients tinguin seguretat.

  Seguidament, li mostrem algunes mesures de prevenció que pot prendre:

  Antivirus que analitzi totes les descargues: sempre ha d’estar actualitzat al dia perque reconeixi el major número de virus.

  Revisar sempre el remitent: s’ha de verificar qui li està enviant la informació. Si el desconeix, no obri el correu i elimini’l.

  Les URL curtes poten ser sospitoses: si, a més a més, li demanen alguna dada, desconfï i no li dongui. També, comprobi sempre abans de posar les seves dades en una web que aquesta començi per http://

  Utilitzi un sistema operatiu segur: mantingui al dia el seu sistema operatiu i els seus programes.

  No instal.li programes desconfiables: mai descargui programes que no conegui i que no sàpiga 100% si són segurs.

  No obri arxius adjunts que li resultin sospitosos: s’ha de tenir cura d’obrir arxius tant per correu, xat, xarxes socials, etc. Aquests li poden redirigir cap a pàgines malicioses.

  Posi contrasenya al seu ordinador: tingui contrasenyas segures als seus terminals tant pel sistema operatiu com per a les carpetes compartides. Ha de cambiar-les sovint.

  Instal.li un programa Firewall: són un bon mecanismo de seguretat contra atacs i eviten intrusions cap als ordinadors.

  Amb aquestes mesures pot evitar que els virus informàtics entrin als seus equipaments i li perjudiquin.

  Tal i com li hem comentat, la millor manera d’evitar-ho és tenir un bon manteniment informàtic que vetlli per la seguretat de les seves dades i ordinadors.

  Des de Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Barcelona i serveis informàtics, com posicionament Google,  amb una llarga experiència i recorregut en aquest sector, comptem amb un gran equip tècnic professional que l’assessorarà en cada moment i situació la millor solució.

  5/5 - (48574 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48574 votes)