ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La millor protecció per les seves dades amb manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  En l’últim any s’han produït multitud d’atacs informàtics a empreses, el qual suposa la gran vulnerabilitat que tenen les seves dades i les dels seus clients.

  Molts negocis són víctimes de ciberatacs, especialment les que compten amb equipaments antics i sense actualitzacions.

  És necessari, per tant, i perquè les seves dades confidencials tinguin seguretat, comptar amb un manteniment informàtic adequat que, a més, tindrà els seus ordinadors a ple rendiment i funcionament. Aquest procés ha de tenir continuïtat per tal d’aconseguir l’efectivitat desitjada.

  A més d’un òptim manteniment informàtic, és essencial seguir algunes recomanacions, com processar adequadament i emmagatzemar la informació més valuosa de la seva empresa i destruir la que ja no utilitzarà, així com complir sempre la Llei General de Protecció de Dades.

  Altres consells de com mantenir la seva informació i la dels seus clients segures són:

  Comptar amb contrasenyes segures: si vol que la seva seguretat sigui més forta, tingui clau d’accés configurades correctament, sense que continguin noms propis o dades òbvies. Ha de canviar-les periòdicament.

  Accés a les dades: quan els seus treballadors, pot establir quin nivell d’accés tindran cadascú. Si un d’ells ja no treballa amb vostè, ha de modificar-les immediatament. A més, pot crear una contrasenya per a cada usuari, així podrà saber en cada moment qui ha accedit a cada informació.

  Si la seva informació es troba al núvol, aplicació molt eficaç i útil, li permetrà treballar en equip segons departaments i obtindrà seguretat.

  Actualització constant: és important, per tal de protegir els seus equips i dades, tenir sempre les últimes actualitzacions instal.lades. Amb un bon manteniment informàtic ho tindrà sempre controlat.

  Si vol tenir el millor manteniment informàtic per al seu negoci, confiï amb Gestinet. Som referents en manteniment informàtic Barcelona i cuidem cada detall perquè tant les seves dades com els seus equips obtinguin la màxima seguretat i rendibilitat.

  5/5 - (48914 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48914 votes)