ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Què comprèn el manteniment informàtic correctiu?

  manteniment informàtic

  Sovint els ordinadors poden patir aturades sobtades i incidències que afecten directament al bon funcionament d’una empresa.

  En aquests casos, és essencial reparar-los ràpidament, ja que pot perjudicar el negoci, perdre rendibilitat i, com a conseqüència, patir pèrdues econòmiques.

  Per a poder resoldre aquests entrebancs, la millor solució és comptar amb un bon manteniment informàtic correctiu, que és aquell que s’encarrega de resoldre qualsevol error tecnològic i fer que els equips i sistemes estiguin al 100%.

  Per tant, trobem que el manteniment correctiu es porta a cap quan l’avaria o el problema és un fet i cal restablir-ho.

  Encara que la millor opció sempre és tenir un suport preventiu, ja que s’anticipa a futures incidències, en alguns casos, la correcció és l’única alternativa. De vegades, és gairebé impossible detectar un error informàtic o avaria.

  Les reparacions correctives poden ser tant de software com de hardware degut que, amb l’ús diari, les peces dels ordinadors poden fallar.

  Quant al hardware, hi trobem canvis de components, falta de ventilació, pantalles que no s’engeguen, canvis d’equips sencers, etc.

  I, referent al software, poden ser errors en aplicacions o programes totalment obsolets, entre altres.

  Gràcies a aquestes accions, un ordinador pot carregar-se més ràpidament i accelerar les transaccions d’una empresa.

  Tot i que és necessari acudir a un òptim servei informàtic correctiu quan hagi de resoldre qualsevol problema d’aquesta índole, li recomanem que sempre tingui al seu costat un manteniment preventiu, ja que actuarà abans que apareguin els errors informàtics i podrà evitar molts maldecaps. A més, encara que no tots es puguin prevenir, la majoria d’incidències es poden minimitzar gràcies a la prevenció.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i professionals del sector. Estem atents que els nostres clients tinguin la seva infraestructura sempre al dia, actualitzada i, en cas que ho necessitin, realitzem les correccions necessàries.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post