ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Què és el disseny web responsive?

  Disseny web

  Avui dia s’accedeix a les pàgines web des de qualsevol dispositiu i es realitzen compres on-line, consultes, formularis, etc. a través de mòbils, tauletes i ordinadors. És per això que cal tenir un disseny web responsive. Aquest, no només li donarà millor imatge de marca i competitivitat dins el seu sector, sinó que farà que les seves vendes augmentin.

  El disseny web responsive és aquell que s’adapta a totes les pantalles per tal que els usuaris obtinguin una òptima visualització i puguin utilitzar correctament totes les seves eines, millorant la seva experiència i satisfacció a l’hora de navegar.

  D’aquesta manera, es col.loquen tots els elements amb l’objectiu que sigui adaptable a tots els dispositius.

  Hi ha moltes raons per les quals la seva pàgina ha de ser responsive, entre les que destaquen l’increment cada any de l’ús del mòbil per a efectuar compres digitals i consultes. Tingui en compte que actualment més de la meitat d’usuaris accedeixen al contingut on-line gràcies a aquest dispositiu i, si una web no és amigable, marxen ràpidament a un altre de similar contingut.

  Una altra raó de pes és oferir precisament una bona experiència als seus visitants, augmentant així les possibilitats de conversió i que tornin a visitar la seva pàgina.

  Tenir un disseny responsive, també, és imprescindible per a obtenir un bon posicionament web, degut que Google valora positivament les webs adaptables i penalitzen a les que no ho són. Sens dubte, un motiu que cal tenir en compte, ja que en depèn la seva visibilitat a internet.

  A més, una web responsive ofereix una imatge de marca actual, professional i moderna, perfecte per a crear un òptim branding i que els usuaris tinguin bona impressió de la seva imatge empresarial.

  Ha de saber que, tenir un disseny d’aquestes característiques, li ofereix la possibilitat de realitzar menys manteniment, ja que, quan faci actualitzacions de continguts, només ho haurà de fer una sola vegada per a totes les versions de la web. L’estalvi de temps és molt important.

  Si vol obtenir els millors dissenys de pàgines corporatives, posi’s en contacte amb Gestinet, referents en disseny web Barcelona. Ens adaptem a les necessitats de cada empresa i realitzem les millors estratègies de màrketing on-line, perquè la seva web sigui tot un èxit.

  5/5 - (49200 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49200 votes)