ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Què és el disseny web?

  Disseny web

  La seva pàgina corporativa és la seva carta de presentació i ha de cuidar tots els detalls per poder mostrar correctament els seus productes o serveis, donar una imatge professional i fer conèixer els seus valors com a empresa.

  Per aconseguir-ho, tenir-la actualitzada i amb una òptima estètica, el disseny web és el seu gran aliat.

  Aquesta disciplina inclou tant el mateix disseny i creació de la web, una correcta planificació per realitzar canvis i millores i mantenir-la constantment perquè estigui al dia i tingui una imatge actual. A més, un bon disseny té en compte l’estructura i disposició de tots els elements perquè els usuaris obtinguin una bona experiència de navegació.

  De fet, aquest aspecte és essencial, no només pels seus visitants, sinó també pel seu posicionament als cercadors.

  Així doncs, el principal objectiu del disseny d’una pàgina web és aconseguir un efecte visual molt atractiu, amb harmonia i concordança amb la seva empresa i que sigui molt funcional i operativa, perquè els usuaris puguin visitar-la de manera fàcil i amena.

  És el seu aparador on-line i li ha de donar la gran importància que té.

  Com aconseguir un bon disseny web

  Un bon disseny web inclou alguns aspectes i té en compte molts factors. N’anomenem els més destacats:

  Primer impacte: la primera visualització que tenen els seus visitants quan entren en una pàgina és la més important. Per aquest motiu, ha de donar informació clara. Una de les dades imprescindibles a mostrar a l’inici és Qui és, Quina marca hi ha darrere o Quin és l’objectiu de la web. A més, la Home ha de tenir un contingut molt interessant, tant en textos com, especialment, en imatges o vídeos.

  Imatges: com hem comentat, el contingut multimèdia és molt important, ja que fa retenir més temps als usuaris en una pàgina. Aquest ha de ser de qualitat i d’una mida adequada. Tingui en compte que també afecta la velocitat de càrrega d’una web i, a la vegada, al posicionament web.

  Coherència: el disseny web ha de ser coherent en tota la pàgina, és a dir, totes les seccions han d’oferir la mateixa imatge corporativa, els mateixos colors, tipologia i mida de lletra, etc.

  Centrar l’atenció: no es poden posar molts elements que distreguin constantment als usuaris de les accions que han de fer en una web. Els elements visuals són essencials, però sempre amb mesura i amb una finalitat.

  Responsive: avui dia una pàgina ha de ser responsive. Poder adaptar-se a totes les pantalles i dispositius és una necessitat, degut que més de la meitat de consultes i conversions es realitzen a través de mitjans mòbils. Per tant, el seu disseny web ha d’estar optimitzat correctament.

  Tots aquests aspectes s’han de tenir en compte i portar-los a cap de manera efectiva.

  I, gràcies a Gestinet, és possible. Som empresa líder en disseny web Barcelona i experts en realitzar estratègies de màrketing digital enfocades a obtenir una imatge de marca immillorable.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i la seva pàgina, a més, obtindrà la millor posició a Google.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post