ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Què és el núvol?

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic realitza moltes tasques, com reparar incidències i avaries que poden patir les empreses o dotar-les de tecnologia per poder ser més eficients i competents, entre altres. A més, trobem un servei d’assessoria que ofereix als negocis diferents consells per estar atent a possibles vulnerabilitats i posa al seu abast eines que els hi proporciona seguretat i comoditat.

  Una d’aquestes és el núvol, que permet emmagatzemar i accedir, sempre que es necessiti, a les seves dades. És una gran xarxa de servidors que estan connectats i que administren informació. Així doncs, és possible accedir a aquests arxius des de qualsevol dispositiu, sempre que hi hagi internet.

  Avantatges del núvol

  El núvol ofereix molts avantatges, dels quals remarquem:

  Escalabilitat: una empresa pot canviar sovint i les seves necessitats també. En aquest cas, el núvol s’adapta i pot ampliar-se o reduir-se.

  Seguretat: en cas d’haver-hi algun problema com un desastre natural, un robatori, etc. la seva informació sempre estarà degudament emmagatzemada. A més, en tenir accés sempre que es vulgui als arxius, el seu negoci sempre estarà a ple funcionament i activitat.

  Col.laboració: és una eina perfecta perquè diferents departaments puguin treballar conjuntament i compartir informació.

  Comoditat: de la mateixa manera que és possible accedir a les dades en qualsevol moment, també permet fer-ho des de qualsevol dispositiu. Aquest aspecte provoca que els treballadors puguin tenir accés quan estan de viatge, caps de setmana, quan no es troben a l’oficina, etc.

  Actualitzacions: el núvol constantment té actualitzacions, fent que pugui gaudir de versions més completes.

  El manteniment informàtic, doncs, proporciona aquesta i altres eines per facilitar el dia a dia a les empreses. Si vol gaudir de tots els avantatges que aquest servei li dóna, posi’s en contacte amb Gestinet.

  Som líders en manteniment informàtic Barcelona i tot un referent en el sector.

  La nostra empresa li ofereix ser més eficient, rendible, segur, competent i que tots els seus equips sempre estiguin al 100%.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post