ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  27/10/2021

  Què és el posicionament web i com afecta la seva empresa?

  posicionament-web

  El màrketing i la publicitat en general passen per internet. No es pot obviar la gran rellevància del món digital i el seu gran protagonisme. Per tant, obtenir la major visibilitat digital és imprescindible, ja que és l’aparador més potent i fort que pot tenir una empresa actualment.

  Que una marca es trobi a les primeres posicions de Google fa que pugui maximitzar les seves probabilitats de venda i pugui abastar més quantitat del seu públic objectiu, així que cal treballar el posicionament web de manera constant.

  El SEO afecta molt a les empreses. Els usuaris no van més enllà de la primera pàgina. De fet, solen clicar només als primers resultats, ja que els atorga més confiança.

  Ha de pensar que els clients potencials només cerquen el que necessiten. I si la seva empresa els hi pot oferir? Els hi ha de posar fàcil fent que la seva pàgina obtingui la millor posició al rànquing.

  La seva imatge guanyarà més prestigi i força a internet. Segueixi llegint i podrà comprovar perquè el posicionament web és tan important i com afecta una empresa.

  Què és el posicionament web?

  El SEO comprèn el conjunt de tècniques i accions que s’apliquen en una web amb la finalitat de millorar la seva visibilitat on-line als cercadors, especialment Google.

  En el moment que un usuari fa una cerca, apareix una classificació de resultats orgànics, segons les paraules claus o keywords usades per l’internauta. I aquí és on hauria d’estar la seva marca i empresa sempre que es busqui quelcom en referència el que vostè ofereix.
  Per aconseguir-ho, és necessari optimitzar la web, dotar-la del millor contingut, enllaços, un disseny adequat i, especialment, escollir les paraules clau idònies.

  En el posicionament web, les accions poden realitzar-se des de dins o fora de la pàgina. D’aquesta manera, trobem el SEO on-page i el SEO off-page.

  El primer cas es refereix a la millora de la velocitat de càrrega, optimització de les imatges, la creació de contingut, l’experiència dels usuaris, etc.

  I, el segon, són totes aquelles tècniques portades a cap fora de la web, però que ajuden molt a millorar el SEO, tals com l’ús de les xarxes socials, les estratègies Link Building, els directoris, els Guest Blogging, etc.

  De fet, del que es tracta és que una web mai estigui quieta, és a dir, que sigui dinàmica i que ofereixi sempre una imatge fresca, renovada, amb nous textos interessants i, per descomptat, amb forta presència a l’entorn digital.

  posicionament-google

  Preguntes freqüents sobre

  Què és el posicionament web i com afecta la seva empresa?

  Què és el posicionament web?

  El posicionament web és el conjunt de tècniques i accions que s’apliquen en una web amb la finalitat de millorar la seva visibilitat on-line als cercadors, especialment Google. D’aquesta manera, una empresa pot destacar i fer visible la seva pàgina web de forma natural.

  Per què cal treballar constantment el posicionament d’una pàgina?

  Gràcies a treballar periòdicament el seu posicionament web, una marca pot ser més visible i multiplicar la seva notorietat, millorar la seva imatge digital, obtenir una web més rendible, incrementar el seu impacte a les xarxes socials i ser una empresa més creïble.

  Com pot afectar el posicionament a una empresa

  El posicionament web afecta molt positivament a una empresa. És clau per al seu creixement i evolució en l’entorn on-line. A més d’incrementar exponencialment les seves visites i, com a conseqüència, les vendes, el SEO crea consciència de marca.

  Contractar experts en posicionament web

  Faci que la seva web estigui a la millor posició gràcies a experts SEO, capaços de generar la millor estratègia per a la seva empresa. Contacti amb Gestinet i el seu portal serà més visible i notori a internet.

  Per què cal treballar constantment el posicionament d’una pàgina?

  Gràcies a treballar periòdicament el seu posicionament web, una marca pot:

  1. Ser més visible i multiplicar la seva notorietat.
  2. Millorar la seva imatge digital, fer-la més forta.
  3. Obtenir una web més rendible
  4. Incrementar el seu impacte a les xarxes socials
  5. Ser una empresa més creïble

  El posicionament als cercadors, a més, fomenta les vendes on-line. Per això, si compta amb una ecommerce, sí o sí, ha de treballar el seu SEO.

  Una botiga virtual està oberta tots els dies de l’any, 24 hores i sense descans, on qualsevol moment un client pot cercar qualsevol cosa, així que cal que estigui a la millor posició possible.

  És un aspecte del màrketing que aporta grans beneficis, sense que sigui una gran inversió. Això sí, és necessari tenir al seu costat a professionals del sector que li ofereixin la millor estratègia SEO en aquest sentit i que la seva visibilitat a internet sigui màxima.

  Una empresa de màrketing on-line especialitzada a posicionar webs és la seva gran aliada, ja que té en compte l’estructura de la pàgina, que els seus visitants obtinguin la millor experiència de navegació, que el seu disseny sempre estigui acord a la seva imatge de marca, que el seu contingut sigui únic i atractiu i un llarg etcètera imprescindible perquè una web aconsegueixi la millor posició a Google.

  El SEO és sempre a llarg termini, és a dir, és un treball continuat en el temps però amb grans i efectius resultats. És una inversió amb gran retorn.

  Pels usuaris, els resultats orgànics, que són els que es troben al rànquing de manera natural, són els més atractius i favorables per clicar. Un motiu més per a tenir el millor SEO.

  posicionament-pàgina-web

  Com pot afectar el posicionament a una empresa

  Com li dèiem, el posicionament a Google afecta molt positivament a una empresa. És clau pel creixement i evolució en l’entorn on-line.

  A més d’incrementar exponencialment les seves visites i, com a conseqüència, les vendes, el SEO crea una consciència de marca. És a dir, fa augmentar la visibilitat d’un negoci a nivell digital, donant més credibilitat i confiança als usuaris.

  Existeixen moltes marques i, per això, cal diferenciar-se i aportar un valor afegit, ser punter i potent.

  El fet que un possible client arribi a la seva web a través de paraules clau, segons la cerca d’aquest, fa que pugui adquirir més reputació a internet.

  Existeixen diferents aspectes clau perquè una pàgina pugui tenir un bon posicionament web. Els més rellevants, com li comentàvem, són el contingut, les imatges, l’ús de les seves keywords, el disseny web i els enllaços, entre molts altres.

  posicionament-internet

  Contractar experts en posicionament web

  Faci que la seva web estigui a la millor posició gràcies a experts SEO, capaços de generar la millor estratègia per a la seva empresa.

  Contacti amb Gestinet i el seu portal serà més visible i notori a internet.

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web