ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Què és el manteniment informàtic correctiu?

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic correctiu és una tipologia del servei informàtic. Aquest té com a finalitat solucionar les incidències de caràcter tecnològic que es produeixen a posteriori, és a dir, un cop hagin aparegut. D’aquesta manera, les empreses es troben que no poden treballar degut que els seus equips no funcionen correctament.

  Així, el manteniment informàtic correctiu restableix l’operativa del sistema quan existeixen incidències. Encara que sempre es recomani un manteniment informàtic preventiu per, precisament, poder preveure futurs problemes i que les empreses puguin seguir sempre tenint productivitat, hi ha incidències que és impossible saber-les amb anterioritat i només es poden reparar quan succeeixen.

  En aquests casos, doncs, el manteniment informàtic correctiu és l’única opció. Així, alguns contratemps poden ser canvis de peces que s’han deteriorat amb el temps, canvis de disc dur, reinstal.lació del sistema operatiu o formatejar completament l’ordinador, entre altres.

  Tots ells han de portar-se a cap mitjançant tècnics del sector, per tal de rendibilitzar els equips i altres dispositius i que l’avaria se solucioni l’abans possible i de la manera més afectiva.

  En qualsevol cas, és imprescindible que la seva empresa compti amb un manteniment informàtic periòdic, per tal de poder garantir un bon rendiment dels seus equips i altres dispositius i per obtenir més i millor seguretat. Ambdós casos, vostè gaudirà de major rendibilitat i productivitat i, a la vegada, oferirà als seus clients més confiança en contactar amb el seu negoci. Tingui en compte que no es pot treballar adequadament si els seus sistemes no estan en bones condicions. Gràcies a un òptim manteniment informàtic la seva empresa serà més competitiva dins el seu àmbit, tan important avui dia.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, líders en manteniment informàtic Barcelona i obtindrà el millor servei del sector. Comptem amb el millor equip especialitzat i oferim una resposta ràpida i eficient als nostres clients.

  5/5 - (49116 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49116 votes)