ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Què és el manteniment informàtic preventiu?

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic inclou diferents processos que fan que els ordinadors i altres equips gaudeixin d’un bon funcionament i seguretat.

  En aquest context, trobem el manteniment preventiu, que és aquell que s’anticipa a futures avaries i preveu les incidències que podrien afectar els components electrònics d’un negoci i, a la vegada, al dia a dia dels treballadors d’una corporació.

  Així doncs, és un pla de contingència que té per objectiu vetllar per la infraestructura electrònica de manera periòdica i implantar diferents solucions que poden fer que una empresa sigui més competent i estigui sempre actualitzada.

  El manteniment informàtic preventiu realitza moltes tasques, sempre portades a cap per professionals del sector.

  En un inici, es fa una auditoria inicial, on poder detectar possibles problemes informàtics i, sobre els resultats, es planteja una estratègia de manteniment adaptada a cada negoci i situació. Aquestes visites, sempre programades, faran disminuir les avaries i, com a conseqüència, els ordinadors sempre estaran al 100%.

  Els tècnics informàtics se n’ocupen de la neteja dels arxius temporals, la correcta instal.lació i actualització del sistema operatiu, programes i antivirus, l’ampliació de memòria dels equips i components informàtics i l’eliminació de pols, entre altres.

  Totes aquestes actuacions periòdiques fan que una empresa pugui gaudir de grans avantatges. Un dels més importants és poder detectar els punts més dèbils d’un sistema i poder reforçar-los per evitar entrebancs; un altre, és la reducció de temps i costos en futures reparacions, ja que la infraestructura informàtica està en tot moment sota control; i, per últim, trobem poder allargar la vida útil dels ordinadors i altres sistemes, fet que provoca un gran estalvi.

  Compti amb un bon manteniment informàtic preventiu i podrà comprovar tots els seus beneficis.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en realitzar estratègies adaptades a totes les corporacions i equips.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i gaudirà del millor servei tècnic i atenció professional.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post