ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  6 Raons essencials per tenir manteniment informàtic a la seva empresa

  manteniment informàtic

  Comptar amb bons equips informàtics avui dia és essencial per tal de ser competitiu i poder oferir als seus clients més eficiència i millorar la seva imatge de marca.

  Tot i això, és necessari que aquests funcionin correctament i minimitzar les possibles incidències que poden passar eventualment i poden causar-li entrebancs al seu negoci. Per a portar-ho a cap, ha de tenir al seu costat un servei de manteniment informàtic que l’ajudi constantment i li ofereixi professionalitat i assessorament quan sigui necessari.

  Pensi que els ordinadors i altres dispositius són elements indispensables i cal cuidar-los com cal. Si no és així, pot patir pèrdues de dades, eliminació d’arxius, no poder tenir comunicació amb els seus proveïdors i clients, aparició de virus, etc. Tots ells nefastos pel seu dia a dia laboral i que, a més de fer-li perdre diners i temps, el seu personal haurà de dedicar hores laborals a intentar resoldre problemes que, segurament, no sabran per on començar.

  Eviti-ho amb un òptim manteniment informàtic. Té moltes raons per comptar amb aquest servei, les quals destaquem:

  1- Productivitat: quan té incidències d’aquesta índole i no es resolen ràpidament, la seva productivitat se’n veu afectada i, a la vegada, és una pèrdua de temps, ja que pot dedicar-lo que la seva empresa segueixi creixent i sent més competitiva al mercat.

  2- Temps de resposta: actualment el temps de resposta és indispensable i els clients no solen donar dues oportunitats. No pot fallar i ha de tenir garantida les reparacions dels dispositius.

  3- Confiança: si la seva empresa està capacitada i està per sobre d’incidències informàtiques, donarà credibilitat i confiança als seus usuaris. Aquest factor és determinant a l’hora de realitzar consultes o comandes, ja que els clients valoren l’eficiència i rapidesa.

  4- Prevenció: gràcies a un bon manteniment, obtindrà un servei preventiu essencial que farà que pugui anticipar-se a possibles problemes informàtics i poder garantir la seguretat a la seva empresa.

  5- Còpies de seguretat: les còpies de seguretat són necessàries a qualsevol negoci, ja que tindrà emmagatzemades dades i informació rellevant de manera segura i sempre tindrà accés a elles.

  6- Assessorament: en un món tan competitiu, ha d’estar a l’altura del seu sector i tenir accés a noves tecnologies i aplicacions, per tal d’oferir el millor als seus clients i que els seus processos pugui realitzar-los de manera més àgil i fàcil. D’aquesta manera serà més rendible i els costos disminuiran.
  Les empreses de manteniment assessoren adequadament i ofereixen el seu suport constantment.

  Tingui en compte aquests motius i confiï en l’experiència de Gestinet, empresa de manteniment informàtic Barcelona i referents en el sector.

  Realitzem manteniments a mida i adaptats a cada empresa i situació.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post