ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  6 Raons per no descuidar el seu manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Tenir bons ordinadors a la seva empresa és important avui en dia, especialment si la seva feina depèn d’aquests. Però, de la mateixa manera que és indispensable adquirir dispositius tecnològics, ho és comptar amb un òptim manteniment informàtic.

  El manteniment informàtic regular dels seus equips li ofereix molts avantatges, ja que realitza tasques amb l’objectiu que no hi apareguin incidències sobtades i que els sistemes sempre estiguin al 100%. Així, aquest servei no només inclou la reparació dels ordinadors, sinó també les seves configuracions, instal.lacions, tenir cura de les seves dades, etc.

  Perquè no ha de descuidar el seu manteniment?

  Les conseqüències derivades a no tenir aquest servei informàtic són moltes. Nombrem les més importants:

  1-Equips obsolets: els ordinadors i altres dispositius poden quedar obsolets i no poder aprofitar tot el potencial que la tecnologia li pot donar a la seva empresa. El manteniment informàtic no només els repara i els posa al dia, sinó que l’assessora sobre quins equips ha d’adquirir perquè la seva empresa sigui actual i funcioni de manera més rendible.
  Igualment, aquest servei l’ajuda a allargar la vida útil de tots els seus sistemes.

  2-Menys productivitat: les incidències derivades de la tecnologia fan perdre molt temps als seus treballadors, afectant directament al seu rendiment i productivitat.
  Tingui en compte que el personal de la seva empresa no pot estar qualificat per resoldre segons quines avaries i la seva empresa pot estar aturada en el cas de no comptar amb un manteniment informàtic.
  Aquest, a més de realitzar reparacions ràpides i efectives, té un manteniment preventiu, és a dir, s’anticipa a possibles errors informàtics perquè no existeixin aturades de producció.

  3-Menys competitivitat al mercat: la tecnologia és canviant i cal estar actualitzat per tal d’estar a l’altura del seu sector.
  Si vol que el seu negoci estigui a l’avantguarda i compti amb aplicacions actuals i adaptades a les necessitats dels seus clients, oferint-los més i millors serveis, ha de tenir un manteniment al seu costat.

  4-Processos lents: és necessari automatitzar processos amb l’objectiu que la seva empresa sigui més eficaç i tingui temps de resposta més ràpids. Per això, cal comptar amb l’automatització que li ofereix la informàtica.

  5-Menys seguretat: és un dels aspectes essencials, ja que no paren de créixer els ciberatacs i cal que les seves dades i les dels seus clients estiguin protegides. Els seus equips estaran segurs gràcies a la correcta instal.lació i actualització dels seus antivirus i firewalls.

  6-Menys recursos: cada vegada els seus treballadors tenen accés a més plataformes i dispositius i, per tant, cal que el seu negoci pugui fer-ho funcionar correctament sense incidències. El manteniment li ofereix el suport necessari perquè tots els seus recursos siguin efectius.

  Compti amb un òptim manteniment informàtic

  Gestinet, empresa líder en manteniment informàtic Barcelona, posa al seu abast tots els coneixements i professionalitat informàtica perquè la seva empresa sigui competitiva, segura i rendible.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem un servei a mida, adaptat al seu negoci i a les seves necessitats.

  5/5 - (49218 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49218 votes)