ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Millori la rendibilitat dels seus ordinadors amb manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic té com a finalitat vetllar pel bon funcionament i rendibilitat de tots els dispositius i, per tant, garantir que el hardware i software estiguin al 100% i que obtinguin la màxima seguretat.

  Cada vegada més, les empreses depenen dels ordinadors perquè la seva empresa sigui operativa i és necessari tindre’ls actualitzats i en bon estat. Així, un manteniment adequat és imprescindible.

  Aquest servei informàtic fa que els equips puguin treballar més temps i en millors condicions, sent molt més rendibles i productius. A més, tenen menys incidències sobtades que poden provocar aturades en un negoci.

  És important tenir en compte el rendiment dels seus dispositius, ja que optimitzar els seus recursos forma part del seu èxit.

  Com millorar la rendibilitat dels seus equips

  El manteniment informàtic realitza diferents tasques per tal que els seus ordinadors estiguin sempre en ple funcionament. Algunes són:

  Equips nets: tant els ordinadors com els seus perifèrics, com el teclat, s’han de mantenir nets, ja que si no poden deixar de funcionar. Igualment que els ventiladors estiguin lliures de partícules i evitar sobreescalfaments.

  Actualitzacions: totes les seves aplicacions, a més d’antivirus i firewalls, han d’estar perfectament instal.lades i actualitzades, tant per la seva seguretat com per poder gaudir dels nous avenços dels fabricants.
  Pensi que, si treballa amb sistemes obsolets, pot trobar-se amb diferents problemes d’incompatibilitat. Per tant, si vol que el seu software sigui rendible, ha d’estar sempre al dia.

  Eliminar programes que no utilitza: tots els programes i aplicacions que estan instal.lats als seus PC consumeixen recursos, espai i rendiment. Així doncs, els que faci temps que no utilitzi, és necessari eliminar-los.

  Un bon manteniment informàtic, a més de millorar l’eficiència dels seus ordinadors, l’aconsellarà adequadament quan sigui necessari canviar-los, amb l’objectiu de millorar la funcionalitat de la seva empresa i ser més competent dins el seu sector.

  A Gestinet som referents en manteniment informàtic Barcelona i estem a la seva disposició per oferir-li el millor servei del mercat, amb la finalitat que la seva empresa sigui més rendible i segura.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i ens adaptarem a les seves necessitats.

  5/5 - (49242 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49242 votes)