ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La renovació dels seus equips i el seu manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  Tenir bons equips informàtics és part de l’èxit de la seva rendibilitat empresarial i, que aquests comptin amb un òptim manteniment informàtic, és clau perquè funcionin correctament i la seva seguretat estigui garantida.

  Els ordinadors i altres dispositius tecnològics són actius que cal cuidar periòdicament, ja que suposen un important estalvi a llarg termini.

  El manteniment informàtic pot, inclús, allargar la vida útil dels seus equips, però, amb els anys, és necessari renovar-los per tal de poder oferir el màxim els seus clients, estar per sobre de la seva competència i que sempre estiguin al 100%.

  A més és possible que la seva empresa tingui canvis de model de negoci i, sens dubte, la tecnologia ha d’estar a l’altura i adaptar-se a les noves circumstàncies.

  Un ordinador pot durar de mitjana uns 5-6 anys i, si no compta amb el suport informàtic adequat, aquest valor pot disminuir a 3 anys.

  Les incidències més comunes a l’hora de canviar d’equips són els alentiments o que en general no funcioni adequadament, provocant talls de producció. A més, alguns aparells pateixen bloquejos i falta de memòria. Amb manteniment informàtic pot resoldre aquestes avaries molt més temps i, finalment, canviar els equips quan sigui imprescindible.

  Ha de tenir present també la seguretat informàtica. Aquesta és clau per salvaguardar les seves dades i les dels seus clients, a més de tenir la confiança que els seus ordinadors no estan infectats de virus i poden malmetre els seus aparells.

  El manteniment informàtic vetlla perquè els seus dispositius tinguin correctament instal.lats tots els antivirus i firewalls, així com les seves actualitzacions al dia.

  Doncs, quan a les renovacions dels equips, s’ha de tenir en compte que, com més antic sigui un ordinador, més vulnerable a ciberatacs pot ser. Els ciberdelinqüents podrien accedir i deixar sense utilitat els seus equips i robar-li informació. Per tant, és necessari renovar-los cada cert temps per maximitzar la seva seguretat.

  Si vol obtenir el millor manteniment informàtic, confiï en Gestinet, líders en manteniment informàtic Barcelona. Li oferim el millor servei del sector i l’assessorament adequat per estudiar la rendibilitat dels seus equips, allargar al màxim la seva vida útil i recomanar-li els millors equips perquè el seu negoci sigui competent.

  5/5 - (49066 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49066 votes)