ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  És rentable tenir un servei de manteniment informàtic?

  Manteniment informàtic

  Sí i, encara que pensi que és un producte pensat per les grans empreses, inclús és més necessari en les petites i mitjanes. El motiu és que les grans corporacions a vegades tenen personal propi que pot fer’se-n càrrec, impensable per les PIMES.

  Existeixen grans aventatges del Manteniment Informàtic:

  -Augment de la productivitat: moltes vegades els treballadors de les empreses o els seus caps intenten resoldre alguna incidència sense èxit, perdent temps i productivitat durant la jornada laboral, ja que no compten amb els coneixements informàtics adequats. I el problema persisteix.

  -Reducció de costos: és imprescindible tenir els equipaments informàtics en perfecte estat,  funcionant en ple rendiment. Aquest fet ajuda a reduïr costos, ja que sempre funcionaran perfectament ; dedicar les hores necessàries del personal a realizar tasques diàries amb bons equipaments ajuda a aquest fet.

  -Negoci sempre al 100%: amb un manteniment informàtic adequat, la seva empresa sempre estarà al 100%, prevenint futurs problemas o sol.lucionant-los al moment i sense que l’activitat empresarial s’aturi. Tasques com tenir còpies de seguretat, sol.lucionar virus, discs dur plens, connexió a internet, etc. no seran cap problema.

  -Sempre a l’avanguarda: s’ha d’anar per davant de la competència i tenir equipaments informàtics competents. Estar al dia és necessari; i no només a nivell tècnic, sino també a nivell de Màrketing on-line, Posicionament Google, etc.

  -Servei tècnic: sempre especialitzat i professional. Capaç d’atendre’l en el moment que la seva empresa ho necessiti i assessorant-lo en les novetats, canvis o millores en el sector. I de manera presencial o remota, segons cada cas, facilitant l’agilitat en el diagnòstic de possibles problemas per tal de sol.lucionar-los de manera inmediata.

  Per tant, és molt rentable tenir un Manteniment Informàtic a la seva empresa, que vetlli pels seus beneficis i li aporti tranquil.litat i confiança.

  Gestinet, empresa referent en Manteniment Informàtic Barcelona, compta amb un equip informàtic en constant formació, que l’assessorarà per tal de tenir la millor opció per a la seva empresa. D’aquesta manera obtindrà fiabilitat i la máxima seguretat informàtica.

  5/5 - (48464 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48464 votes)