ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com ha de ser el disseny web d’una pàgina del sector sanitari?

  Disseny web

  Comptar amb un bon disseny web li pot aportar grans beneficis a la seva empresa, com guanyar visibilitat i notorietat a internet, atraure nous usuaris potencials, generar confiança, obtenir un òptim posicionament web, poder explicar la seva activitat professional i els seus valors al seu públic objectiu, crear i compartir continguts que els hi proporcionin informació i fidelitzar els seus clients actuals.

  En tots els sectors empresarials és necessari tenir un bon disseny web i, entre altres, el sector sanitari. Aquest comprèn des de clíniques, hospitals, consultories especialitzades mèdiques, etc.

  En tots aquests centres s’han de cuidar molts aspectes quant al disseny web. Alguns d’ells són:

  Color: en el sector salut predomina habitualment el color blanc, ja que aporta tranquil.litat i confort. Aquest es combina amb el blau o el verd, sempre molt suaus, sense estridències.
  Com segur sap, els colors aporten sensacions i emocions i s’han d’escollir correctament.

  Usabilitat: en qualsevol pàgina corporativa hi ha d’haver una bona usabilitat perquè els visitants obtinguin una bona experiència de navegació. Així, és necessari que el contingut pugui llegir-se bé i que el text tingui contrast amb el seu fons.

  De la mateixa manera, el menú ha de ser fàcil i entenedor, per tal de facilitar les cerques als usuaris.

  Accessibilitat: l’objectiu de qualsevol web és que sigui prou senzilla i accessible pel màxim de visitants. En el sector sanitari, on qualsevol persona pot necessitar la seva informació, ha de donar facilitats de lectura, subtítols als vídeos, incloure àudios, etc.

  Contingut multimèdia: en el sector salut és bona idea incloure aquest format, especialment el vídeo, explicant com són els seus tractaments, casos d’èxit, etc. Donaran confiança i credibilitat als seus futurs clients, ja que podran veure quin equip mèdic els atendrà o com són les instal.lacions.

  Xat: si vol que el seu disseny web sigui més atractiu, ha d’incloure un xat a la seva pàgina. D’aquesta manera, els usuaris poden escriure consultes, preguntes o dubtes. En el cas que tenir un xat fos un inconvenient, per la feina que comporta, pot comptar amb un xatbot, que és un programa que automatitza algunes tasques i es comunica amb els usuaris a través d’una interfaç.

  Sigui quin sigui el seu sector empresarial, a Gestinet confeccionem les millors estratègies de màrketing on-line. Som referents en disseny web Barcelona i ens adaptem a les seves necessitats perquè el seu projecte sigui un èxit.

  5/5 - (49086 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49086 votes)