ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Doni seguretat als seus clients amb manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic cuida i repara els seus equips físics i els seus sistemes però, a més, protegeix les seves dades i les dels seus clients.

  És necessari tenir seguretat dins la seva empresa i, amb un manteniment informàtic adequat, la pot obtenir.

  La seguretat informàtica fa referència a la protecció de la integritat de la informació emmagatzemada dins dels equips d’un negoci. El seu objectiu principal és cuidar les dades d’un sistema.

  Vivim en un món molt globalitzat, on internet i les comunicacions formen part de dia a dia i on la vulnerabilitat hi té presència. Els atacs dels ciberdelinqüents són possibles actualment i cal posar-hi mesures, degut que la seva informació està en joc.

  Hackejar un ordinador pot ser fàcil pels lladres digitals si no té les mesures de seguretat adequades. El hackeig són les accions que volen comprometre tots els equips informàtics i altres dispositius i la seva finalitat és obtenir un benefici econòmic, tenir a la corda fluixa a les empreses o, simplement, realitzar alguna il.legatitat.

  Si vol evitar aquestes situacions, ha de comptar amb un manteniment informàtic eficient que, a més de donar-li rendibilitat a tots els seus ordinadors, li oferirà seguretat informàtica per a vostè i totes les dades guardades dels seus clients, a més de realitzar-li còpies de seguretat periòdicament en cas d’incidència.

  Gràcies al manteniment de dispositius i xarxes, doncs, el seu negoci també obtindrà auditories de seguretat on poder establir mesures correctives com preventives, per tal d’avançar-se a possibles errors.
  També les seves xarxes wifi seran segures, i podrà navegar sense temor que li prenguin contrasenyes o dades confidencials.

  El manteniment informàtic, a més, preveu els possibles forats de seguretat als sistemes i actualitza i instal.la correctament els seus antivirus i firewall.
  Totes aquestes activitats són portades a cap per tècnics especialitzats que li oferiran confiança i fiabilitat per a la seva empresa.

  Tingui en compte que, gràcies a aquestes accions, el seu negoci serà molt més competitiu al seu sector i els seus clients obtindran més seguretat de part seva.

  Si vol obtenir el millor manteniment per al seu negoci, contacti amb Gestinet. Som líders en manteniment informàtic Barcelona i comptem amb els millors tècnics perquè, tant els seus equips com les seves dades, tinguin la màxima seguretat.

  5/5 - (49060 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49060 votes)