ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Seguretat informàtica amb manteniment dels ordinadors

  manteniment informàtic

  La seguretat informàtica té gran abast i importància actualment. A mesura que avancen les noves tecnologies i el seu gran accés, molts perills i vulnerabilitats surten a la llum i, per això, cal tenir el millor manteniment i aconseguir la major protecció.

  El manteniment informàtic cuida tots els aspectes relacionats amb els ordinadors i altres dispositius tecnològics. Per tant, és necessari comptar amb aquest suport professional.

  Segueixi llegint i podrà conèixer més sobre la ciberseguretat i quina és la seva rellevància dins el sector.

  Què s’entén per seguretat informàtica?

  Són el conjunt de pràctiques i procediments realitzats dins una infraestructura informàtica, amb l’objectiu de garantir la seva integritat i, especialment, la informació que hi contén.

  Ha de pensar que avui dia els equips són utilitzats per aportar a cap qualsevol tasca, tant professional com personal, així que les dades que hi ha a dins són molt valuoses i no poden acabar en mans alienes.

  El manteniment informàtic, gràcies a l’ús de diferents eines i mètodes, fan que puguin gaudir de la millor protecció.

  També coneguda com a ciberseguretat, minimitza qualsevol risc associat i posa les millors barreres per evitar pèrdues que podrien afectar greument.

  La seguretat informàtica identifica i elimina les vulnerabilitats, donant més tranquil.litat que la seva informació sempre estarà salvaguardada i els equips estaran operatius.

  Existeixen diferents àrees de seguretat informàtica: de hardware, de software i de xarxa.

  Mentre que la seguretat de hardware és la pròpiament física, ja que implica la utilització d’un dispositiu, la seguretat de software són els programes que bloquegen els accessos no autoritzats i, per tant, no permeten l’entrada a usuaris no identificats. D’aquesta manera, es pot assegurar la màxima privacitat de la informació. Referent a la seguretat de xarxa, és aquella que combina ambdós anteriors i és una de les més potents, perquè redueix encara més les probabilitats d’atacs exteriors.

  manteniment ordinadors

   

  Preguntes freqüents sobre

  Seguretat informàtica amb manteniment dels ordinadors

  Què s’entén per seguretat informàtica?

  La seguretat informàtica comprèn el conjunt de pràctiques i procediments realitzats dins una infraestructura informàtica amb l’objectiu de garantir la seva integritat i, especialment, la informació que hi contén. Així que el manteniment informàtic, gràcies a l’ús de diferents eines i mètodes, fan que puguin gaudir de la millor protecció.

  Per què la seva empresa ha de mantenir els seus ordinadors segurs

  La seguretat informàtica té gran importància. Encara que el desenvolupament de les noves tecnologies és molt gran i ofereix molts avantatges a les persones, hi ha delinqüents digitals que tenen diferents maneres d’entrar als equips, per tal de malmetre’ls o robar-li informació.

  Beneficis del manteniment informàtic professional

  A més de gaudir de la màxima seguretat, el manteniment informàtic fa que pugui comptar amb un servei tècnic especialitzat, obtenir un avantatge tecnològic davant els seus competidors, reduir els seus costos associats amb reparacions i fer que els equips estiguin sempre al 100%.

  Els seus ordinadors amb la millor seguretat i manteniment

  Contacti amb Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic, i els seus equips gaudiran de protecció i seguretat en tot moment. Posem al seu abast a professionals altament qualificats i en constant formació.

  Per què la seva empresa ha de mantenir els seus ordinadors segurs

  El món digital està ple de vulnerabilitats, grans amenaces les quals ha d’estar ben atent. Aquestes poden ser causades pels mateixos usuaris, especialment pels permisos d’accés o deficient manipulació.

  També trobem programes maliciosos, que són aquells destinats a perjudicar un sistema informàtic, modificant dades.

  Els errors de programació també poden ser molt comuns, ja que sempre s’han de desenvolupar correctament o podria existir un atac informàtic. És necessari actualitzar sempre els sistemes operatius i aplicacions per evitar-ho.

  Una altra amenaça són els intrusos, persones que aconsegueixen entrar dins la informació i programes que no es mantenen al dia.

  Igualment, poden haver-hi avaries electròniques en general, que també podria posar les seves dades en perill.

  Per tots aquests motius, entre altres, els ordinadors han de tenir gran seguretat gràcies al manteniment informàtic.

  Moltes d’aquestes causes són imprevistes i d’altres es poden evitar tenint les millors barreres de protecció.

  La seguretat informàtica té gran importància. Encara que el desenvolupament de les noves tecnologies és molt gran i ofereix avantatges a les persones, hi ha molts delinqüents digitals que tenen diferents maneres d’entrar als equips, per tal de malmetre’ls o robar-li informació.

  A mesura que actualitzades eines informàtiques avancen, també creixen els riscos i és fonamental estar al dia.

  Per a qualsevol negoci, les seves bases de dades són un dels seus principals actius, així que sempre han d’estar a les millors mans. Aquestes poden ser confidencials i, per tant, han d’estar completament salvaguardades de tercers.
  El manteniment informàtic, doncs, és clau per a les empreses. Ha de pensar que la informació obtinguda fraudulentament podria ser mal utilitzada. Un ciberdelinqüent pot usar les seves imatges o comptes de correu per crear quelcom negatiu per a la seva imatge i totalment perjudicial.
  En definitiva, és imprescindible mantenir els equips i altres dispositius sempre ben protegits i fora de l’abast de persones no autoritzades.

  seguretat informàtica

   

  Beneficis del manteniment informàtic professional

  Tenir un sistema de seguretat informàtica a una empresa té grans beneficis, com protegir la informació dels treballadors, proveïdors i clients, permetre treballar amb més tranquil.litat i confiança, millorar l’eficiència de totes les seves operacions, ser més productiu i tenir un gran control dels equips.

  I, tot i que aquests aspectes són molt importants, ha de saber que el manteniment informàtic va més enllà i ofereix altres beneficis també de gran rellevància, com:

  1. Comptar amb un servei tècnic especialitzat en el sector
  2. Obtenir un avantatge tecnològic davant els seus competidors
  3. Reduir els seus costos associats amb reparacions i fer que els equips estiguin al 100%
  4. Augmentar la seva rendibilitat

  Així que no ho dubti i confiï en tot el que li pot aportar el manteniment informàtic.

  suport-informàtic

  Els seus ordinadors amb la millor seguretat i manteniment

  Contacti amb Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic, i els seus equips gaudiran de protecció i seguretat en tot moment.

  Ens adaptem a cada situació i necessitat, amb la finalitat que obtingui un suport completament personalitzat.

  Posem al seu abast a professionals altament qualificats i en constant formació.

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web