ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Seguretat i manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  La seguretat informàtica ha de formar part del dia a dia de qualsevol empresa, ja que hi ha molt en joc. Aquesta activitat consisteix en protegir la integritat i la privacitat de les dades emmagatzemades dins d’un sistema informàtic. És necessari, per a portar-ho a terme correctament, un òptim manteniment informàtic que vetlli perquè sigui possible.

  Per tant, la seguretat informàtica té com a objectiu salvaguardar la informació d’una empresa o d’un particular.

  Les amenaces de seguretat que actualment tenen més presència, són les referents als programes maliciosos, tals com virus o espies, qualsevol intrús que tingui accés als equips i vulgui arribar a les seves dades o un robatori, incendi o inundació, que també provoca la pèrdua dels dispositius i documentació.

  Cal tenir en compte que un sistema informàtic pot protegir-se a través del software o hardware i ambdós queden coberts gràcies al manteniment informàtic.

  Existeixen moltes eines que les empreses de manteniment informàtic utilitzen per a fer front a les vulnerabilitats digitals i que instal.len i actualitzen amb assiduïtat per tal que els ordinadors estiguin segurs. Aquestes són els antivirus, els firewalls i l’encriptació de les dades. A més, un bon manteniment informàtic crea còpies de seguretat periòdiques per poder tenir guardada la seva informació en cas d’incidència.

  A més, vostè pot seguir unes pautes perquè augmenti la seva seguretat informàtica, com canviar sovint les seves contrasenyes i que siguin alfanumèriques i complexes o tenir cura de les xarxes socials, no publicant contingut personal sensible o dades confidencials de la seva empresa. També no ha d’utilitzar els seus dispositius portàtils en wifi públiques, ja que podrien accedir-hi ciberdelinqüents.

  Si vol obtenir la màxima seguretat, compti amb Gestinet. Som referents en manteniment informàtic Barcelona i experts en seguretat digital. Oferim estratègies a mida segons cada empresa, adaptades a les seves necessitats.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i la seva seguretat informàtica serà un èxit.

  5/5 - (49096 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49096 votes)