ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La seguretat del núvol i el seu manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  A causa de la comoditat i l’estalvi que s’aconsegueix tenint la informació de la seva empresa al núvol, aquesta eina és imprescindible i facilita la feina del dia a dia.

  El núvol, a més, permet poder accedir a les seves dades en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu, amb un nom d’usuari i contrasenya, i així no haver d’ocupar espai en el mateix equip. També pot escollir quina quantitat d’espai necessita, podent ampliar-lo quan sigui necessari.

  Tenir la seva informació al núvol és un mètode molt segur, però algunes empreses segueixen tenint dubtes quan a la seguretat que proporciona el núvol. Sens dubte, el més important és comptar amb un manteniment informàtic adequat que vetllarà perquè els seus equips i connexió sempre tinguin la màxima fiabilitat i seguretat. Li mostrem, a més, alguns consells que pot portar a terme per minimitzar els riscos:

  Cuidi especialment les contrasenyes: han de ser alfanumèriques i que no pertanyin a res vinculat amb vostè. Ha d’intentar que siguin complexes i canviar-les sovint.

  Classifiqui la seva informació: si té arxius molt sensibles, no els allotgi al núvol. En cas de ciberatac, aquesta informació podria estar massa exposada.

  Encripti el contingut: abans d’enviar arxius a través del núvol, pot encriptar-los.

  Compti amb manteniment informàtic: si els seus equips contenen malware, la seguretat de les seves dades se’n veurà afectada. Un manteniment informàtic regular tindrà sempre actualitzat el seu software antivirus de tots els seus dispositius per tal d’obtenir la màxima fiabilitat.

  Tingui sempre les seves dades a les millors mans per tal que estiguin segures i no tinguin accés a programes o persones no desitjades. Pensi que al núvol pot tindre informació també dels seus clients i l’ha de cuidar especialment.

  Confiï amb Gestinet, referent en manteniment informàtic Barcelona, on elaborem plans específics de seguretat informàtica per a les empreses i així tenir sempre els arxius controlats i segurs.

  5/5 - (48848 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48848 votes)