ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Seguretat perimetral amb manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  La seguretat és un pilar fonamental en qualsevol empresa, ja que en depenen directament, no només les seves dades i informació, sinó l’èxit del seu negoci i la confiança i la tranquil.litat que ofereixi als seus clients.

  És per aquest motiu que és imprescindible comptar amb un òptim manteniment informàtic, que vetlli pel bon funcionament i rendibilitat dels seus equips i que els seus arxius estiguin segurs.

  De fet, el manteniment informàtic té en compte molts aspectes i factors, i la seguretat perimetral n’és un d’ells. Aquest servei preventiu és molt important quan a la protecció dels seus ordinadors i dispositius informàtics per fer front a possibles atacs o amenaces.

  Tingui en consideració que internet proporciona un món ple d’oportunitats però, a la vegada, és obert a un altre ple de vulnerabilitats que cal tenir present però, gràcies al manteniment informàtic, pot tenir controlat.

  L’objectiu, doncs, de la seguretat perimetral és protegir el seu entorn informàtic i posar obstacles als possibles atacants. És un mètode de defensa que defineix diferents nivells de confiança i permet o no l’entrada d’usuaris interns o externs i la denega segons la seva procedència o característiques. Així, ha de ser resistent a ciberatacs i identificar el tràfic maligne, evitant que s’estengui. Tanmateix, la seguretat perimetral determina unes eines de seguretat, tals com Firewalls, que són barreres que permeten o no l’entrada a una xarxa en concret; antivirus, que eviten el contingut maliciós; o alarmes de control, que registren les entrades i d’on vénen, així com estableixen sistemes de prevenció.

  Si vol obtenir la màxima seguretat per a la seva empresa i que tota la seva informació no acabi en mans alienes, confiï en Gestinet, empresa líder en manteniment informàtic Barcelona. Creem estratègies de seguretat a mida, segons cada negoci i característiques, amb la finalitat que obtingui protecció i confidencialitat.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem el millor servei del sector.

  5/5 - (49136 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49136 votes)