He llegit i accepto la Política de privacitat


Seguretat perimetral amb manteniment informàtic

General|

La seguretat és un pilar fonamental en qualsevol empresa, ja que en depenen directament, no només les seves dades i informació, sinó l’èxit del seu negoci i la confiança i la tranquil.litat que ofereixi als seus clients.

És per aquest motiu que és imprescindible comptar amb un òptim manteniment informàtic, que vetlli pel bon funcionament i rendibilitat dels seus equips i que els seus arxius estiguin segurs.

De fet, el manteniment informàtic té en compte molts aspectes i factors, i la seguretat perimetral n’és un d’ells. Aquest servei preventiu és molt important quan a la protecció dels seus ordinadors i dispositius informàtics per fer front a possibles atacs o amenaces.

Tingui en consideració que internet proporciona un món ple d’oportunitats però, a la vegada, és obert a un altre ple de vulnerabilitats que cal tenir present però, gràcies al manteniment informàtic, pot tenir controlat.

L’objectiu, doncs, de la seguretat perimetral és protegir el seu entorn informàtic i posar obstacles als possibles atacants. És un mètode de defensa que defineix diferents nivells de confiança i permet o no l’entrada d’usuaris interns o externs i la denega segons la seva procedència o característiques. Així, ha de ser resistent a ciberatacs i identificar el tràfic maligne, evitant que s’estengui. Tanmateix, la seguretat perimetral determina unes eines de seguretat, tals com Firewalls, que són barreres que permeten o no l’entrada a una xarxa en concret; antivirus, que eviten el contingut maliciós; o alarmes de control, que registren les entrades i d’on vénen, així com estableixen sistemes de prevenció.

Si vol obtenir la màxima seguretat per a la seva empresa i que tota la seva informació no acabi en mans alienes, confiï en Gestinet, empresa líder en manteniment informàtic Barcelona. Creem estratègies de seguretat a mida, segons cada negoci i característiques, amb la finalitat que obtingui protecció i confidencialitat.

Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem el millor servei del sector.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5