ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Sense un bon manteniment informàtic la seva empresa pot patir aturades

  manteniment informàtic

  Tenir un òptim manteniment informàtic a l’abast de la seva empresa l’ajudarà a ser més competitiu i eficient.

  Aquest revisa periòdicament tots els equips i dispositius informàtics, així com repara les possibles incidències i vetlla perquè obtingui la màxima seguretat digital.

  El manteniment, a més, ofereix un servei preventiu, essencial avui dia. El seu objectiu és garantir el bon funcionament del hardware i software d’un negoci de manera preventiva, és a dir, abans que succeeixi qualsevol problema o avaria. Aquest fet és molt important, degut que així pot estalviar-se aturades inesperades i imprevistes i molt negatives per a una empresa.

  La prevenció inclou diferents accions que mantenen els ordinadors en perfecte estat i sempre preparats per poder funcionar, a més de reduir el preu i els costos derivats de la informàtica.

  Algunes tasques que realitza la prevenció són instal.lar i actualitzar els programes, especialment antivirus; netejar arxius que ja no s’utilitzin i ocupen espai, provocant alentiments; portar a cap revisions tècniques; evitar l’acumulació de pols als equips i realitzar còpies de seguretat, entre altres.

  Conseqüències de patir aturades de producció sense un bon manteniment

  Les conseqüències són múltiples, destacant la pèrdua de rendibilitat econòmica, la deficient atenció als seus clients i proveïdors, tenir personal descontent al seu lloc de treball, obtenir una nefasta imatge corporativa, etc. A més, pensi que, durant les aturades dels seus ordinadors, les seves comandes o transaccions poden disminuir dràsticament.

  Sense un manteniment preventiu, la seva empresa tindrà ordinadors obsolets, avaries constants, software sense actualitzar, ocasionant mala seguretat al seu negoci, deficients configuracions de programes i l’entrada de virus i malware als seus equips.

  Tingui els seus ordinadors i altres dispositius en bones mans i podrà comprovar els grans beneficis ràpidament. No pateixi aturades sobtades i faci que la seva empresa sempre estigui al 100%.

  Confiï en Gestinet, líders en manteniment informàtic Barcelona i referents en el sector.

  Cuidem cada detall perquè els nostres clients gaudeixin de la màxima tranquil.litat i d’un sistema informàtic impecable.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post