ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  13/10/2021

  Servei de manteniment web per la seva pàgina WordPress

  Manteniment web

  El manteniment web garanteix que la imatge d’una empresa a internet sigui positiva i atractiva, fent que pugui augmentar les seves vendes.

  Comptar amb una pàgina corporativa té grans avantatges i ofereix moltes oportunitats reals a un negoci, sempre i quan estigui ben cuidada i gaudeixi del millor manteniment periòdic.

  D’aquesta manera, es preserva la qualitat d’un portal i es manté actualitzat.

  Gràcies a aquest suport professional, una pàgina evita l’entrada de ciberatacs, virus, tenir plugins obsolets, la caiguda de la pàgina sobtadament i que la velocitat de càrrega sigui lenta, entre altres.

  Són aspectes els quals és necessari estar atent constantment i que, un òptim manteniment, els té en compte.

  A més, el manteniment no només és un suport preventiu, sinó que també és correctiu. És a dir, s’anticipa a possibles entrebancs web i, en cas d’existir imprevistos, ho resol ràpidament, sense problemes que podrien afectar a l’empresa i al seu bon funcionament i productivitat.

  Ha de pensar que una pàgina on-line és clau dins la seva estratègia digital i ha de mantenir-se neta, clara i cridar l’atenció, per tal que els usuaris vulguin quedar-se i els hi resulti fàcil moure’s.

  I, què dir de WordPress? És el sistema de gestió de continguts per excel.lència i el més utilitzat. Així que, si té una pàgina WordPress o té pensat tindre’n una, ha de tenir al seu costat un suport professional que li ofereixi el millor manteniment web.

  Què és el manteniment web?

  El manteniment web són totes aquelles accions que es porten a cap a una pàgina amb l’objectiu de detectar possibles errors, corregir problemes o incidències, actualitzar el disseny i el contingut, millorar la seva usabilitat, etc.

  Així, no es deteriora amb el pas del temps. Ben al contrari, es manté al dia en perfectes condicions. Una pàgina, en definitiva, és més funcional i té una bona estructura gràcies al manteniment web.

  Aquest suport és molt important, ja que una pàgina corporativa és la seva imatge digital i és una font d’ingressos, capaç d’abastar molts més usuaris i oferir un servei integral als seus visitants. Per tant, ha de cuidar-la. A més de transmetre més confiança i credibilitat a través del manteniment, aquest aspecte ofereix la màxima seguretat i protecció a un lloc web.

  manteniment pàgina web

  Preguntes freqüents sobre

  Servei de manteniment web per la seva pàgina WordPress

  Què és el manteniment web?

  El manteniment web són totes aquelles accions que es porten a cap a una pàgina amb l’objectiu de detectar possibles errors, corregir problemes o incidències, actualitzar el disseny i el contingut, millorar la seva usabilitat, etc. Així, una pàgina és més funcional i aconsegueixi una millor estructura web.

  Avantatges del manteniment web

  Comptar amb un manteniment web professional dona a les empreses grans avantatges des del primer dia. Una pàgina és quasi com la columna vertebral d’un negoci. Els més rellevants són tenir més seguretat, una imatge de marca més potent, un bon disseny web, aconseguir més vendes, etc.

  Quin manteniment necessita una pàgina WordPress?

  Una pàgina WordPress, sistema de gestió de continguts (CMS) que permet crear i mantenir una pàgina, necessita una atenció periòdica i cuidar els seus plugins, la plantilla, la base de dades, els enllaços, etc. mitjançant un òptim manteniment web.

  Contractar serveis de manteniment WordPress

  Tenir al seu costat a un equip especialitzat en manteniment web, farà que la seva pàgina sempre estigui actualitzada i estigui totalment operativa pels usuaris. Contacti amb Gestinet i confiï en els nostres serveis de disseny i manteniment de pàgines web.

  Avantatges del manteniment web

  Comptar amb un manteniment web professional dona a les empreses grans avantatges des del primer dia. Una pàgina és quasi com la columna vertebral d’un negoci. Per això, aquest servei ofereix molts beneficis. Els més rellevants són:

  1. Més contingut: actualitzar el contingut és essencial i ha de ser únic, original i adequar-se a les necessitats dels internautes.
  2. Disseny innovador: cal adaptar-se a les noves exigències de disseny del sector i dels usuaris, mitjançant una imatge fresca i atractiva.
  3. Millor experiència d’usuari: la usabilitat és clau, ja que els visitants han de poder moure’s sense errors ni traves.
  4. Millor SEO: el posicionament orgànic d’una pàgina millora quan una web està optimitzada.
  5. Més oportunitats: es poden aconseguir més conversions i, en resum, més vendes. El manteniment web dona més tranquil.litat que els possibles clients podran navegar més fàcilment.
  6. Estalvi de diners: una pàgina sempre està al 100% i funcional, no s’atura mai, fent que una empresa sigui més productiva i eficient.
  7. Bona imatge de marca: es projecta una imatge d’empresa més professional, més segura, donant més confiança als visitants.

  Grans avantatges per una pàgina d’empresa.

  manteniment wordpress

   

  Quin manteniment necessita una pàgina WordPress?

  WordPress, com li dèiem, és un sistema de gestió de continguts (CMS) que permet crear i mantenir una pàgina. És una aplicació de software i líder absolut a nivell mundial per a la creació de webs.

  Així que, igual d’important és comptar amb WordPress que mantenir-la al dia i sense errors.

  En aquest sentit, existeixen un seguit de tasques molt importants a desenvolupar periòdicament:

  1. Actualització de plugins: amb l’objectiu que no quedin obsolets, siguin funcionals i els usuaris puguin realitzar més accions.
  2. Actualització de la plantilla: perquè la imatge de la pàgina sigui sempre innovadora, moderna i actual. Ha de tenir l’última versió, ja que estarà protegida de possibles amenaces externes.
  3. Bases de dades: és necessari optimitzar-les, perquè s’emmagatzemen gran quantitat d’informació i cal netejar periòdicament.
  4. Seguretat: la protecció digital és fonamental i el manteniment web hi està molt a sobre.
  5. Errors i enllaços: cal cuidar i vigilar que els enllaços redirigeixin correctament i que totes les seccions siguin accessibles.

  manteniment pàgina wordpress

   

  Contractar serveis de manteniment WordPress

  Tenir al seu costat a un equip especialitzat en manteniment web, farà que la seva pàgina sempre estigui actualitzada i estigui totalment operativa pels usuaris.

  Contacti amb Gestinet i confiï en els nostres serveis de disseny i manteniment de pàgines web.

  Som experts en cuidar i actualitzar webs, amb l’objectiu que siguin atractives i aconsegueixin la major visibilitat a internet.

  Li esperem.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)