ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Comptar amb un servei informàtic preventiu és clau pel seu negoci

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic és un gran suport per a les empreses. La majoria d’aquestes compten amb ordinadors per a poder portar a cap les seves tasques diàries i, per tant, que tots els equips estiguin en bon estat i condicions, ha de ser una prioritat.

  Si no és així, l’empresa pot perdre diners i, especialment, temps, tan valorat actualment. I la competència és forta, així que cal estar atents i tenir al seu costat un òptim manteniment que l’ajudi constantment.

  La prevenció és essencial

  Dins aquest servei informàtic hi trobem la prevenció, necessària i imprescindible.

  Consisteix a realitzar diferents accions amb l’objectiu d’anticipar-se i que les possibles avaries o incidències no arribin a passar. D’aquesta manera, un negoci s’estalvia molts maldecaps i no haver d’estar aturada. A més, el personal que treballa en els ordinadors no han de patir per no poder realitzar correctament la seva feina. Tenir alentiments en un ordinador pot perjudicar el benestar, tant del treballador com el de la persona que necessita informació o un servei.

  Així, el manteniment informàtic preventiu porta a cap revisions periòdiques, tant de hardware com de software. Aquest, a més, fa disminuir el nombre d’incidències del sistema, augmenta la vida útil dels dispositius i detecta i resol els punts dèbils del sistema.

  Entre les diferents tasques que realitza la prevenció trobem la neteja dels ordinadors i els seus arxius temporals, així com els virus i malware; la revisió total dels equips i l’estat de la xarxa; la realització de còpies de seguretat constants i la instal.lació i actualització de les aplicacions i antivirus, entre altres.

  A més, com a qualsevol manteniment professional, l’empresa té accés a una consultoria IT, on poden assessorar-la i rebre informació d’interès relacionada amb la informàtica i el seu sector, a més de les novetats que van apareixent. Així, aquesta és més competent front altres negocis del mateix àmbit.

  A Gestinet som empresa referent en manteniment informàtic Barcelona i comptem amb un servei preventiu excel.lent que farà que la seva empresa funcioni sempre correctament i tingui al seu abast les últimes eines informàtiques.

  Contacti amb nosaltres i portarem a cap de manera satisfactòria tots els seus objectius.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post