ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què contractar un servei de manteniment informàtic?

  Manteniment informàtic

  Algunes Pymes creuen que no necessiten contractar un manteniment informàtic degut a que no tenen un volum gran d’ordinadors i servidors. La veritat és que inclús és més necessari en aquests casos que en empreses molt grans, ja que aquestes solen tenir personal propi dedicat a aquest tema.

  De fet, les Pymes que contracten aquest servei s’estalvien importants quantitats de diners tant en la compra de equipaments com en material informàtic.

  Tenir el hardware i software al dia és un dels principals objectius de qualsevol empresa ja que qualsevol errada dificulta el treballs del personal.

  Els treballadors de les empreses solen perdre més de 100 hores l’any intentant reparar problemes informàtics. Aquesta situació podria evitar-se tenint un servei de manteniment informàtic preventiu que actui de forma constant i que aporta grans beneficis:

  -Neteja de components de hardware
  -Instal.lació d’actualitzacions
  -Canvi periòdic de peçes desgastades
  -Canvis del sistema operatiu
  -Substitució d’equipaments i perifèrics
  -Mesures de seguretat i protecció d’arxius

  Entre molts aventatges de comptar amb aquesta tipologia de contractes trobem preus més assequibles en comparació a serveis tècnics de reparació per hores i tenir la seguretat del cost estipulat en un pressupost i no en una despesa puntual i imprevista.

  A més hi han aquests altres aventatges de caràcter econòmic i que les empreses surten guanyant:

  -No hi ha risc de perdre clients per un problema informàtic.
  -Aprofitar al màxim els recursos informàtics per a no tenir que repondre’ls abans de temps.
  -Disposar d’un servei tècnic professional que proporciona assessorament i equips de substitució, així com atenció en qualsevol moment.
  -Estalvi de temps en la resolució de problemas.

  En definitiva cal comptar amb aquest servei que se’ns dubte farà la seva empresa més competitiva i segura.

  Des de Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Barcelona i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut, tenim un gran equip tècnic professional que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor solució.

  5/5 - (48546 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48546 votes)