ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Serveis Cloud per a empreses: per què ho necessita?

  serveis cloud per empreses

  Organitzacions de tota mena veuen en el núvol grans oportunitats i, especialment, més seguretat pel seu negoci.

  Les empreses que ofereixen serveis Cloud, en aquest cas, són determinants per a la transformació digital dels negocis i perquè aquestes puguin créixer i escalar dins del seu sector de la millor manera.

  Quan una companyia maneja gran quantitat d’informació, requereix optimitzar els seus recursos i estar protegida i, amb els serveis Cloud, obté els millors resultats i solucions tecnològiques.

  suport informàtic

  Què és el núvol?

  Tant Cloud com Cloud Computing són els termes utilitzats per a descriure el concepte d’emmagatzemar i accedir a la informació a internet, generalment a través de serveis de tercers. Ens referim tant els serveis de Google (Gmail, Google Drive, etc.) a Dropbox, aplicacions de facturació, CRM, … així que són molt amplis.

  És a dir, els serveis de núvol són infraestructures, plataformes o sistemes de software que allotgen els proveïdors externs i que es posen a la disposició dels usuaris a través d’Internet, facilitant el flux de dades.

  manteniment informàtic

  Preguntes freqüents sobre

  Serveis Cloud per a empreses: per què ho necessita?

  Què és el núvol?

  Els Serveis Cloud o del núvol són infraestructures, plataformes o sistemes de software que allotgen els proveïdors externs i que es posen a la disposició dels usuaris a través d’internet, facilitant el flux de dades.

  Motius de sobres pels quals comptar amb un suport Cloud professional

  Existeixen diferents motius pels quals contractar serveis Cloud. Els més importants són els que fan referència a la reducció dels costos d’una empresa, a la productivitat i eficiència, a l’obtenció de seguretat, a tenir un millor accés i en definitiva, tots els beneficis que les noves tecnologies li poden proporcionar a nivell de gestió.

  Màxima seguretat amb professionals del sector

  A Gestinet tenim gran experiència en oferir serveis Cloud als nostres clients, perquè obtinguin més accessibilitat, facilitat en la seva escalabilitat i creixement, i tinguin la màxima protecció de dades, així com més prestacions i rendiment. Contacti amb nosaltres, ens adaptem perfectament a les seves necessitats.

  Motius de sobres pels quals comptar amb un suport Cloud professional

  I, per què ha de comptar amb aquest suport informàtic?, és important per a una empresa?

  Realment és determinant, ja que brinda multitud de beneficis.

  És més, existeixen diferents motius pels quals contractar serveis Cloud. Els més importants són:

  1. La reducció de costos: existeix un gran estalvi econòmic quant a l’administració d’infraestructura, a més que únicament es paga pel que s’utilitza. No sols és una solució assequible, sinó que permet anar ampliant els recursos a mesura que creix el negoci.
  2. L’increment de la productivitat: les tasques tècniques de l’empresa es veuen més simplificades, la qual cosa fa que els empleats no hagin de destinar més temps. Tot això, afecta positivament a la productivitat.
  3. La possibilitat de ser més tecnològic: gràcies a aquests serveis, un negoci pot augmentar el seu desenvolupament a nivell tecnològic i ser més digital.
  4. La col·laboració entre els departaments: els serveis Cloud permeten que un negoci estigui més connectat entre si i estigui més organitzat i controlat.
  5. La seguretat: les dades han d’estar ben protegits i salvaguardats. És important tenir clar que la informació és l’actiu més rellevant d’una empresa.
  6. L’accés: és un servei que fa que els usuaris puguin accedir a qualsevol solució des de qualsevol dispositiu i ubicació.
  7. L’adaptabilitat: s’adapta a les necessitats, grandària i condicions de l’empresa.

  Així que una empresa requereix els serveis Cloud per a reduir els seus costos, ser més productiva i eficient, obtenir més seguretat, tenir un millor accés i obtenir tots els beneficis que les noves tecnologies li poden proporcionar a nivell de gestió.

  seguretat informàtica

   

  Màxima seguretat amb professionals del sector

  A Gestinet tenim gran experiència en oferir serveis Cloud als nostres clients, perquè obtinguin més accessibilitat, facilitat, escalabilitat i creixement i tinguin la màxima protecció de dades, així com poder aconseguir més prestacions i rendiment.

  Són serveis gestionats pel nostre equip de professionals experts, els quals estan a la seva disposició en tot moment.

  Som partners de la millor solució Cloud del sector, Microsoft® Azure. D’aquesta manera, podem realitzar projectes de tota mena i característiques.

  Tots els nostres serveis Cloud són completament monitorats pels nostres tècnics, amb la finalitat d’assegurar la màxima estabilitat i rendibilitat.

  A Gestinet ens ocupem de tot, des de la implementació i gestió de solucions Cloud, a oferir-li qualsevol eina per a ser una empresa més digitalitzada i potent, gràcies al millor assessorament professional.

  Contacti amb nosaltres sense compromís i el seu negoci serà més segur i estable, ens adaptem perfectament a les seves necessitats.

   

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post