ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Serveis Cloud per emmagatzemar dades

  Serveis cloud

  Actualment comptem amb Serveis Cloud de màxima seguretat per a poder emmagatzemar dades fora de l’ordinador i xarxa local. No podem confiar tota la nostra informació en els dispositius mòbils o discs durs, i no només perquè es poden extraviar, sino també perquè poden ser víctimes de hackers i inclús es poden espatllar sense poder recuperar tota la informació.

  Existeixen moltes alternatives al mercat on els usuaris poden gaudir de Serveis Cloud i tenir les seves dades segures accedint a elles quan vulguin i des d’on vulguin, només amb connexió a internet. Unes d’aquestes opcions són Dropbox, iCloud, Google Drive o One Drive, que ofereixen confiança i fiabilitat a l’usuari.

  Si el que es necessita és una solució més potent, no compartida, professional, amb màximes garanties de seguretat i privacitat sobre les dades emmagatzemades i els accessos a aquestes, la solució passa per una plataforma Cloud de Gestinet mitjançant Microsoft® Azure.

  Gestinet assumeix les tasques de seguiment i manteniment dels serveis cloud contractats mitjançant el servei de Manteniment informàtic.

  5/5 - (48398 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48398 votes)