ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Què és un servidor i per què necessita manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Els servidors s’encarreguen de transmetre informació, tant d’arxius de text, imatge, vídeo, bases de dades, programes, etc. per tal que una organització funcioni degudament. Per tant, són equips informàtics que proveeixen serveis a altres equips.

  Aquests han d’estar encesos durant les 24 hores del dia tot l’any, permetent que els ordinadors puguin connectar-se a ells quan ho necessitin.

  En aquest sentit, és necessari que els servidors tinguin un òptim manteniment informàtic, que vetlli perquè sempre estiguin al 100% i donin la màxima rendibilitat. A més, amb un manteniment informàtic adequat es poden preveure futures incidències que poden provocar parades de producció o una mala atenció als clients.

  El hardware dels servidors necessita un manteniment igual que qualsevol equip, ja que poden tenir sobreescalfaments. A més, és essencial netejar-los físicament, degut que la pols pot penetrar a dins. Ha de tenir en compte que, en estar sempre connectats, poden patir més avaries i cal resoldre-les i, inclús, anticipar-se a elles.

  Per altra banda, trobem el manteniment de software, que consisteix a realitzar les actualitzacions del sistema operatiu, els antivirus o firewalls. De la mateixa manera, fer còpies de seguretat periòdiques que, conjuntament amb les actualitzacions, faran els servidors més segurs.

  I és que actualment moltes empreses compten amb servidors a les seves instal.lacions, ja que obtenen molts beneficis, com centralitzar la gestió dels usuaris i gestió de dades, facilitar les còpies de la informació i la seva recuperació, configurar l’accés remot a altres dispositius o actualitzar contrasenyes o credencials, entre altres.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona. El nostre equip informàtic especialitzat vetlla per la seguretat dels nostres clients. Realitzem un servei informàtic complet perquè els sistemes i dispositius obtinguin més i millor rendibilitat, repercutint directament als seus clients, donant més confiança i credibilitat.

  Posi’s en contacte amb nosaltres per tal d’adquirir el nostre assessorament informàtic i el millor manteniment del sector.

  5/5 - (49102 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49102 votes)