ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Els servidors necessiten manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Si el seu negoci compta amb un servidor, ha de tenir present que necessita un òptim manteniment informàtic.

  Un servidor és un potent ordinador que està encès 24 h al dia i, per tant, sempre ha d’estar a ple funcionament. Aquest permet als usuaris tenir accés a la informació i dades emmagatzemades a qualsevol moment.

  Per aquest motiu, si no gaudeix d’un bon manteniment periòdic, podria presentar diferents incidències informàtiques.

  Referent al hardware, en estar connectats tot el dia, acumulen pols i pateixen desgast de les seves peces. Per això, és essencial revisar els seus components i realitzar neteges sovint.

  Els servidors són més propensos a patir sobreescalfaments que un ordinador d’ús habitual.

  I, en l’àmbit de software, és necessari realitzar les actualitzacions pertinents. Pensi que és important que l’antivirus i el firewall sempre estiguin al dia.

  Gràcies al manteniment informàtic, tota la infraestructura d’una empresa pot estar a ple funcionament i rendibilitat, fent que tots els equips puguin ser operatius, maximitzar les seves prestacions i dotar-los de l’última tecnologia i aplicacions, aspecte essencial si vol ser competent actualment.

  A més, aquest suport informàtic ofereix un servei de prevenció, perfecte per poder anticipar-se a futures avaries i evitar així aturades inesperades que poden afectar a la seva feina i a la rendibilitat de la seva empresa en general.

  El manteniment preventiu conserva en òptimes condicions tots els ordinadors i altres eines informàtiques com els servidors perquè, a més, pugui allargar la seva vida útil, obtenint un estalvi econòmic important.

  Tingui al seu costat a un bon manteniment i el seu negoci se’n veurà ràpidament beneficiat.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i ens posem a la seva disposició per tal d’oferir-li un servei professional, eficient i competent.

  Ens adaptem a cada empresa i necessitat, amb la finalitat que els seus equips sempre estiguin al 100%.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post