ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment informàtic dels seus servidors

  Manteniment servidor

  Els servidors són equips que formen part d’una xarxa i donen servei a altres ordinadors o perifèrics, permetent accedir i llegir les seves dades.

  S’encarreguen de subministrar informació a altres ordinadors, com textos, imatges, programes, bases de dades, etc. Aquests han d’estar encesos 24 h al dia, perquè els usuaris puguin connectar-se quan ho necessitin des del seu dispositiu.

  Per tant, a causa de la seva gran rendibilitat, necessiten un manteniment informàtic amb l’objectiu que sempre funcionin correctament i al 100%.

  Segur que ja coneix la gran importància del fet que tots els seus equips informàtics gaudeixin d’un manteniment adequat, doncs imagini’s els servidors, ja que són un element essencial per a les empreses que compten amb ells.

  És necessari realitzar actualitzacions periòdiques de software i hardware i així poder maximitzar la seva utilització. La prevenció és clau quan es tracta de la tecnologia i afecta directament al funcionament de la seva empresa i als seus clients.

  Algunes de les tasques que realitzen les empreses de manteniment informàtic als servidors són la instal.lació i configuració dels mateixos servidors, la reparació d’aquests en cas d’incidència, el manteniment proactiu, la realització de còpies de seguretat i el seu correcte emmagatzament o la instal.lació i actualització adequada d’antivirus i firewall.
  També trobem la seva neteja, la verificació de la seva optimització i rendibilitat o la resolució d’alertes.

  Totes elles li asseguraran un òptim funcionament informàtic a la seva empresa. Com li hem comentat, si és així, no només se’n beneficiarà vostè, sinó també els seus clients, ja que no tindrà aturades de producció i els seus clients obtindran sempre respostes ràpides.
  Per tant, si el seu negoci compta amb servidors, tingui un manteniment informàtic que vetlli per les seves dades, els seus equips i la seva seguretat.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en servidors. Contacti amb nosaltres si necessita els nostres serveis i així podrà obtenir tots els seus beneficis.

  5/5 - (49036 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49036 votes)