ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Avantatges de tenir un sistema operatiu actualitzat gràcies al manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  Un sistema operatiu és el software bàsic d’un ordinador, que facilita la interacció entre l’usuari i els altres programes i dispositius. Les seves principals funcions són administrar els recursos, organitzar els arxius i el sistema en general.

  És imprescindible que el seu sistema operatiu sempre estigui actualitzat i en bon estat. Gràcies a un manteniment informàtic adequat ho pot aconseguir i allargarà la seva vida útil, millorarà la seva rendibilitat i solucionarà qualsevol incidència.

  Li detallem els avantatges d’actualitzar el seu sistema operatiu amb manteniment informàtic:

  Positiu per a la seva empresa: comptar amb un software actualitzat s’adaptarà millor a les necessitats del seu negoci i li aportarà grans beneficis.

  Més funcions: podrà disposar de noves funcionalitats i millorar les que ja té instal.lades, així com disposar de noves eines.

  Més seguretat: els programes antics són més susceptibles quant a la seguretat i més vulnerables als atacs informàtics.

  Eliminació de software imprescindible: podrà desfer-se de programes que no utilitza o que no són necessaris en el seu ordinador, netejant-lo i, com a conseqüència, anirà més ràpidament i l’equip serà més eficient.

  Aquests són alguns avantatges que ajuden notablement a les empreses. La veritat és que, amb un sistema operatiu obsolet, el seu negoci pot tenir molts riscos, especialment quant a la seguretat. A més, és possible que, si no té les actualitzacions correctes, no tingui suport tècnic dels fabricants en cas d’incidència i els seus equips, a més de no ser rendibles, poden quedar obsolets i no donar un servei eficient a la seva empresa.

  Compti amb un manteniment informàtic perquè tot el seu sistema operatiu estigui al dia i li ofereixi totes les seves possibilitats.

  A Gestinet som referents en manteniment informàtic Barcelona i som líders en el sector. El nostre equip professional cuida els seus equips per obtenir la màxima seguretat i productivitat per tal de complir els objectius del seu negoci.

  5/5 - (49008 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49008 votes)