ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Tenir el software sempre actualitzat amb manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  El software són els programes que estan en un ordinador, tant el sistema operatiu, el servidor, el navegador, el reproductor multimèdia, etc.

  Per tant, és necessari mantenir-lo sempre actualitzat i així evitar vulnerabilitats i incorrectes funcionaments dels programes i aplicacions dels ordinadors de la seva empresa. Per tindre al dia sempre les actualitzacions i mantenir un òptim funcionament, cal tenir un manteniment informàtic dels seus equipaments.

  Sigui quin sigui el seu sector, segur que, en part, depèn del funcionament d’equips informàtics. Així que cal un manteniment periòdic i professional perquè tinguin una rendibilitat adequada.

  De fet, només el 59% de les empreses manté el software actualitzat i pot perjudicar el seu negoci sobretot quan a la seguretat de les seves dades i dels seus clients.

  És imprescindible, especialment, l’actualització dels antivirus, ja que si no es realitza, no ofereix protecció contra els perills exteriors dels ordinadors.

  També trobem els ciberdelinqüents, que desenvolupen software maliciós per tal d’aprofitar les debilitats dels ordinadors que no estan degudament protegits i infectar-los. Per tant, solen entrar als equips a través d’aplicacions no actualitzades. I, com més temps estiguin desprotegits, més possibilitats té que els seus ordinadors pateixin un ciberatac.

  Per altra banda, la rendibilitat del dia a dia del funcionament d’un ordinador també depèn del software d’aquest i de la seva qualitat. En conseqüència, si vol aprofitar al màxim els seus ordinadors i que comptin amb les prestacions més actuals, cuidi el software.

  És necessari, doncs, tenir un manteniment informàtic per tal que el software del seu negoci sempre estigui al 100%. D’aquesta manera totes les seves dades obtindran la seguretat adequada i els seus ordinadors més rendibilitat, sent molt positiu per a la seva empresa, no només econòmicament sinó també per a la imatge del seu negoci, ja que donarà més confiança als seus clients.

  Contacti amb Gestinet, referent en manteniment informàtic Barcelona, on l’atendrem i l’ajudarem perquè els seus equips comptin amb una seguretat òptima i tinguin la màxima durabilitat.

  5/5 - (48760 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48760 votes)