ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Riscos d’utilitzar software pirata i no comptar amb manteniment informàtic a la seva empresa

  Manteniment informàtic

  Els estudis demostren que l’ús de software falsificat o pirata és més del 65% a les empreses.

  Aquestes dades són alarmants ja que, gràcies a aquesta pràctica, els negocis poden tenir conseqüències molts greus. En algunes ocasions la raó d’utilitzar la pirateria és per estalviar recursos i, en comptes de contractar software legals, han escollit posar en perill les dades, la imatge i l’estabilitat de l’empresa.

  Mitjançant un software pirata la inclusió d’un virus pràcticament està garantit. La solució més adequada i que a curt termini les empreses se’n veuran beneficiades és la utilització de software legals per a tots els equips de l’empresa i un servei de manteniment informàtic que vetlli per la seguretat de les seves dades i les dels seus clients.

  Els riscos i problemes informàtics que deriven d’aquesta pràctica il.legal són:

  Problemes legals: pot ser denunciat fàcilment, ja que estaria violant els drets de la propietat Intel.lectual de l’empresa que ha creat el programa.

  Problemes de seguretat: aquest tipus de programes que desconeix l’origen poden incloure virus o software espia que suposen un alt risc per a la seguretat del seu negoci.

  Si l’equip s’infecta pot arribar a perdre tota la seva informació i dels seus clients.

  Problemes de confiança: pot generar desconfiança als clients que descobreixin que utilitza software pirata. Una companyia que no és capaç d’invertir en software legal no és considerat fiable.
  A més, aquests programes pirata poden influir negativament en la rendibilitat dels equips, provocant pèrdues als seus clients i augmentant la mala reputació de l’empresa.

  Sense accés a actualitzacions: quan es treballa amb un software pirata no es pot actualitzar ja que aquest tràmit obliga a registrar el programa. Com que no es pot realitzar, el software queda obsolet i no tindria millores de seguretat o nous programes amb més utilitats.

  I, en cas de tenir problemes amb l’aplicació, no hi ha ningun tipus de suport tècnic ni garantia.

  Com li hem comentat abans, no només és imprescindible tenir programes legals sinó també manteniment informàtic on tindrà tot el suport tècnic que necessiti.

  Contacti amb Gestinet, empresa referent de manteniment informàtic Barcelona, on oferim un servei integral d’assistència presencial i remota, monitoratge i seguretat a temps real i suport constant.

  5/5 - (48654 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48654 votes)