ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Solucionar els problemes més comuns gràcies al manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Tenir incidències informàtiques és usual en empreses on els ordinadors i altres dispositius s’utilitzen molt sovint, ja que són una eina essencial per al bon funcionament del negoci.

  És per això que, comptar amb un manteniment informàtic que vetlli perquè els seus equips sempre estiguin optimitzats i obtinguin rendibilitat, és una de les millors decisions que pot prendre. A més, el manteniment informàtic ofereix la seguretat necessària per a les seves dades i les dels seus clients.

  Tingui en compte que normalment els treballadors poden arribar a destinar més de 30 minuts a la setmana en solucionar incidències informàtiques, afectant directament a la seva productivitat, ja que perden temps en tasques que no han de realitzar però són necessàries per a continuar treballant.

  Per tant, si vol que això no passi i anticipar-se a futures avaries, tingui al seu costat un bon manteniment informàtic.

  Li mostrem els problemes més comuns que tenen les empreses amb els seus equips i ordinadors:

  Configuracions: tots els dispositius, com les impressores, han d’estar degudament configurats per tal que funcionin sempre correctament. Igualment, altres dispositius externs.

  Inici: és necessari que els ordinadors s’engeguin ràpidament, ja que el temps que tarden a encendre’s no és productiu i la desesperació de la persona que està davant augmenta.
  Igualment succeeix quan es tracta de fer funcionar un programa que tarda molt a mostrar-se o es penja. La feina es converteix en més feixuga i el temps destinat a alguns processos augmenta.

  Malware: el navegador està totalment exposat i pot ser vulnerable a malware, que pot robar les seves dades i informació rellevant de la seva empresa. És imprescindible sempre tenir actualitzat i correctament instal.lat l’antivirus.

  Còpies de seguretat: si vol que tota la seva informació corporativa estigui salvaguardada, ha de realitzar còpies de seguretat periòdiques, per tal de restablir els seus documents en cas d’incidència.

  Hardware: els seus ordinadors poden fallar d’un dia per l’altre si no compta amb un manteniment adequat que interpreti el sobreescalfament o el soroll que pot emetre l’equip.

  Si vol obtenir la màxima seguretat i que els seus ordinadors i altres dispositius funcionin sempre al 100%, tingui un manteniment informàtic al seu costat. A Gestinet som referents en manteniment informàtic Barcelona. A més, aquest servei s’anticipa a possibles incidències i realitza reparacions ràpidament perquè la seva empresa mai pari.

  5/5 - (49126 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49126 votes)