ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment informàtic per solventar les averies informàtiques

  Manteniment informàtic

  És necessari prevenir sempre qualsevol problema tècnic dels seus equipaments amb manteniment informàtic, ja que un problema petit pot esdevenir un greu problema per a vostè i els seus clients.

  No s’ha de resignar a treballar en males condicions ja que moltes vegades es tracte d’una averia de reparació fàcil, sempre i quan compti amb professionals.

  Les averies informàtiques són freqüents però n’hi han algunes de hardware i software més comuns, ràpidament reparables amb manteniment informàtic:

  Error en la font d’alimentació: sol manifestar-se quan no s’encén la let frontal ja que la font d’alimentació no proporciona voltatge a la placa base. Si no repara aquest error molts componets poden veure’s afectats.

  L’ordinador va molt lent: provoca un ritme de treball més lent i perdre molt temps. Normalment és degut a una sobrecàrrega de processos i l’equip necessita més temps per executar-se, ja que ha estat infectat per alguna tipologia de virus o que la memòria del disc dur està molt plena, fàcilment reparable amb un disc dur exterior.

  El sistema operatiu no es pot actualitzar: pot ser degut a que no disposa d’una bona connexió a internet o que tingui una versió del sistema operatiu pirata. Si és així hauria d’adquirir la versió original.

  Popup: són finestres emergents que, per sol.lucionar-ho, s’han d’utilitzar eines de neteja de navegadors i bloquejadors.

  Problemes amb els ventiladors del ordinador: pot succeir perquè poden estar bruts o averiats, fent un soroll anormal a l’intentar arrencar el PC o no és capaç d’encendre’s.

  Error en la targeta gràfica: és probable que una averia en la targeta de vídeo impedeixi que l’ordinador s’encengui.

  Error en la memòria RAM: produeix inestabilitat en els equipaments. Aquests errors poden ser detectats amb software específic, analitzant l’integritat de la memòria.

  Error en el CPU: produït per el sobreescalfament o mal ancoratge a la placa, entre altres.

  Error en la placa base: moltes vegades ocasionat pels condensadors o curtcircuits. És important perquè la vida útil de la placa base sigui llarga que la font d’alimentació del equip sigui de la millor qualitat possible.

  Com ha pogut veure, poden haver multitud d’averies en els ordinadors de la seva empresa i que els seus clients poden veure’s afectats. És important la prevenció i la reparació en mans de professionals.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, ja que som experts en manteniment informàtic desde fa anys i un referent en el sector. Gràcies al nostre equip de manteniment informàtic Barcelona els seus equipaments sempre estaran amb ple funcionament.

  5/5 - (48620 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48620 votes)