ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Resolgui els sorolls estranys dels seus equips amb manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Un manteniment informàtic adequat és imprescindible a qualsevol empresa, i més si compta amb diferents dispositius que són necessaris pel funcionament del seu dia a dia.

  Amb l’ús continuat dels ordinadors i altres equips electrònics, s’acumula pols, provocant sobreescalfaments que afecten directament a la seva rendibilitat i poden realitzar sorolls estranys. Aquests són molestos pels treballadors i per les visites de clients, i indiquen que poden tenir alguna incidència i cal resoldre-la perquè no vagi a més.

  De fet, el soroll dels ordinadors és una de les avaries informàtiques més comunes i poden tenir diferents causes, derivades de la font d’alimentació, el ventilador, el disc dur, els altaveus o el teclat, entre altres.

  Un bon manteniment informàtic detectarà d’on prové el problema i el solucionarà ràpidament. A més, ha de tenir en compte que, tenint aquest servei informàtic, algunes incidències poden esbrinar-se abans que succeeixin, anticipant-se a elles i que no repercuteixin en el funcionament de la feina.

  Com hem comentat, el ventilador pot ser una de les causes que els equips facin sorolls estranys, ja que aquest component es deteriora amb el pas del temps i es desgasta. De la mateixa manera, s’ha de mantenir net per tal d’obtenir la màxima eficiència.

  Quan el disc dur, els sorolls poden provenir d’una mala col.locació d’aquest o que està rebent poca energia. En qualsevol cas, recordi que sempre ha de realitzar còpies de seguretat per no perdre les seves dades.

  I la placa base és un altre component que, quan té alguna incidència, emet sorolls diferents. Així, podria tenir un problema de subministrament, errors en la memòria o en la targeta gràfica, etc.

  Si vol que els seus ordinadors i altres dispositius sempre estiguin al 100 % i obtinguin la màxima rendibilitat, confiï en Gestinet, líders en manteniment informàtic Barcelona.

  Comptem amb el millor equip professional que l’assessorarà i li oferirà el millor servei del sector per tal que la seva empresa sigui competent.

  5/5 - (49112 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49112 votes)