ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Què és el spoofing i com evitar-ho gràcies al manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Les mesures de seguretat són imprescindibles a qualsevol empresa, especialment quan es refereixen a mantenir les seves dades salvaguardades.

  La millor manera d’aconseguir-ho és gràcies al manteniment informàtic, que li oferirà el millor assessorament i implantarà les millors eines i accions al seu negoci perquè la seva seguretat estigui garantida.

  Entre altres activitats fraudulentes que existeixen avui dia, trobem el soofing o la suplantació d’identitat a internet. Aquesta succeeix quan una persona intenta fer-se passar per una altra per a desenvolupar quelcom fraudulent o il.legal. D’aquesta manera, la persona que suplanta la identitat pot aconseguir, mitjançant pràctiques intrusives, les contrasenyes, comptes d’usuari en les diferents xarxes socials, comptes d’email,…

  Per a portar-ho a cap, utilitza la vulnerabilitat dels equips informàtics o les dades que li proporciona la persona afectada sense ser-ne conscient.

  Per això és tan important que tots els seus dispositius estiguin ben protegits i tinguin un manteniment informàtic eficaç. A més de comptar amb aquest servei tan necessari, ha de seguir unes pautes senzilles però essencials per garantir la seva seguretat.

  Aquestes són utilitzar sempre contrasenyes segures i canviar-les sovint, tenir sempre els seus ordinadors i altres equips actualitzats, evitar connexions a wifi públiques, instal.lar antivirus i firewalls i sempre tenir l’última versió, no respondre emails on sol.licitin dades personals o contrasenyes, comprovar que conegui el destinatari dels correus electrònics que enviï i no obrir enllaços que desconegui la seva procedència.
  A més, quan a les contrasenyes, no ha d’utilitzar la mateixa als diferents comptes i han de ser complexes i alfanumèriques.

  Si vol obtenir la màxima protecció perquè les seves dades estiguin segures, compti amb Gestinet.

  Som líders en manteniment informàtic Barcelona i ens avalen més de 20 anys d’experiència en el sector.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem el millor assessorament perquè obtingui un manteniment adaptat a les seves característiques i necessitats.

  5/5 - (49162 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49162 votes)