ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment informàtic: STOP VIRUS

  manteniment informàtic

  El món virtual està ple de vulnerabilitats i cal estar protegit adequadament perquè la seva informació i les seves dades estiguin salvaguardades de manera correcta.

  Els ciberdelinqüents cerquen sense parar com poder entrar als ordinadors personals i professionals dels usuaris i, per això, és necessari comptar amb seguretat.

  El manteniment informàtic li ofereix un servei de protecció constant i eficient dels seus equips, i implanta barreres de seguretat perquè no puguin entrar els diferents programes maliciosos que existeixen i tant dany poden fer a la seva empresa.

  Parlem de virus informàtics, que són malware que poden infectar els seus arxius amb la finalitat de malmetre’ls o modificar-los.

  Per tant, els virus informàtics són programes destructius que poden prendre el control dels seus sistemes i propagar-se dins els seus altres ordinadors, infectant tots els sistemes del seu negoci.

  Les principals vies d’infecció són les xarxes socials, les pàgines web fraudulentes, les descàrregues portadores del virus, altres webs ja infectades o, inclús, correus spam.

  La millor solució, en tots aquests casos, és tenir un manteniment informàtic que vetlli per la seva seguretat i cuidi tots els seus dispositius, instal.lant i actualitzant periòdicament programes antivirus i firewalls. La prevenció és essencial i vital per tal que cap virus tingui accés als seus ordinadors.

  A més, li oferim alguns consells importants que cal tenir en compte a l’hora d’utilitzar internet i que poden evitar que el malware entri als seus sistemes, com evitar programes provinents de llocs desconeguts, no obrir arxius adjunts que no conegui la seva procedència, no descarregar aplicacions no oficials i no contestar correus electrònics sense saber a qui va dirigit.

  Podrà saber si els seus equips estan infectats i un virus ha entrat si els seus ordinadors funcionen de manera molt lenta, el seu disc dur realitza sorolls estranys, els seus programes estan bloquejats, si li falten arxius o si observa que, últimament, té més activitat a la xarxa.

  En tots aquests casos i altres, ha de posar-hi remei, resoldre-ho i instal.lar les barreres necessàries perquè no torni a passar.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i posem a la seva disposició el nostre equip professional perquè pugui gaudir de la millor protecció informàtica. La seguretat ha d’estar present a la seva empresa i, gràcies a Gestinet, és possible.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post