ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Suport informàtic: empresa experta en reparar i mantenir els ordinadors

  manteniment informàtic

  Els problemes derivats del mal funcionament dels ordinadors i altres equips poden comportar grans pèrdues econòmiques, ja que la productivitat se’n veu perjudicada.

  Però, gràcies al manteniment informàtic, pot fer que el seu negoci sempre estigui 100% actiu, sense avaries i pugui treballar de manera eficient.

  Un bon suport d’aquestes característiques allarga la vida útil de les seves eines tecnològiques, fent que augmenti la seva eficiència dia a dia, a més que, en cas d’incidència sobtada, estarà resolta ràpidament.

  El manteniment informàtic repara qualsevol altercat, perquè afecti el menys possible a l’empresa.

  Tenir els seus ordinadors sempre a punt és molt positiu per al seu negoci. La prevenció és la seva gran aliada i farà que pugui anticipar-se a problemes que podrien causar-li grans maldecaps.

  Els seus clients volen temps de resposta ràpids i, per tant, els hi ha de proporcionar la millor atenció al client. No poden haver aturades de producció i sempre ha de mantenir un contacte professional.

  Referent a la seguretat, el manteniment informàtic se n’encarrega que tots els equips gaudeixin d’una òptima protecció, fent que la seva informació no acabi en mans alienes. Una de les seves tasques principals és la realització de còpies de seguretat constants, amb la finalitat de tenir un control ferri sobre les seves dades.

  És un servei professional que compta amb persones especialistes de l’àmbit informàtic, coneixedors de la importància de cuidar cada detall i proporcionar un suport constant.

  Els ordinadors necessiten manteniment informàtic periòdic

  El manteniment dels ordinadors analitza, planifica i revisa una infraestructura informàtica amb l’objectiu de treure-li el màxim suc, maximitzar el seu potencial i fer que sigui més forta i estable, tant de hardware com de software.

  A més, realitza les actuacions pertinents quant a les reparacions i instaura un manteniment preventiu, bàsic a qualsevol empresa.

  Per tant, és un suport professional que inclou tasques que es porten a cap de manera periòdica i que fan que es puguin evitar danys i perjudicis futurs.

  Els ordinadors, de la mateixa manera que els altres dispositius informàtics, requereixen aquest servei especialitzat.

  A tota empresa hi ha la presència d’aquests equips, ja que són eines per a gestionar i desenvolupar la seva feina. Així que ha de tenir aquest suport al seu costat perquè repari i mantingui la seva infraestructura degudament.

  Una empresa de manteniment informàtic li pot proporcionar la millor assistència, tant en persona, per telèfon o remotament i ajudar-lo en la seva instal.lació i configuració de hardware, xarxes i impressores, realitzar un seguiment i manteniment dels seus sistemes, obtenir una resposta en tot moment gràcies a personal qualificat, configurar nous comptes, realitzar reparacions d’equips i substituir-ne per nous quan escaigui, etc.

  Igualment, instal.lar i actualitzar els seus antivirus i analitzar degudament la seva rendibilitat, ja que el manteniment informàtic sempre cerca incrementar l’eficiència i la productivitat.

  suport informàtic

   

  Preguntes freqüents sobre

  Suport informàtic: empresa experta en reparar i mantenir els ordinadors

  Els ordinadors necessiten manteniment informàtic periòdic

  El manteniment informàtic és un suport professional que inclou tasques que es porten a cap de manera periòdica i que fan que es puguin evitar danys i perjudicis futurs en una infraestructura tecnològica.

  Per què la seva empresa ha de reparar sense esperes els seus equips

  En cas de patir una incidència i no solucionar-ho ràpidament, tindria menys productivitat, aspecte molt negatiu i que afectaria directament a la seva rendibilitat i la seva economia.

  Avantatges del manteniment informàtic

  Tenir un bon manteniment informàtic farà que pugui gaudir de grans avantatges, com comptar amb professionals del sector sempre al seu costat, resoldre qualsevol dubte i qüestió quan li sorgeixin, reparar les incidències al moment, tenir sempre equips en perfecte estat i actualitzats, reduir les seves inversions en informàtica, etc.

  Suport informàtic al seu abast per mantenir els seus ordinadors

  A Gestinet, empresa experta en aquest suport tecnològic, ens posem a la seva disposició perquè tingui al seu abast un manteniment professional i especialitzat. Contacti amb nosaltres i podrà comprovar la nostra gran experiència i coneixements en l’àmbit.

  Per què la seva empresa ha de reparar sense esperes els seus equips

  Quan hi ha una avaria, és necessari resoldre-ho al més aviat possible. Els seus clients no poden esperar. Hi ha molta competència al mercat i la seva empresa sempre ha d’estar activa.

  És important comptar amb un suport a l’altura de les seves necessitats, que sempre estigui disponible i pugui estar al seu servei.

  En cas de patir una incidència i no solucionar-ho ràpidament, tindria menys productivitat, aspecte molt negatiu i que afectaria directament a la seva economia.

  Els seus treballadors perdien hores laborals, i la feina se li podria acumular.

  Sense manteniment informàtic, els seus equips:

  1. Es podrien sobreescalfar
  2. Podrien contenir malware i virus
  3. No estarien actualitzats
  4. Quedarien obsolets
  5. El sistema operatiu seria antic

  Els ordinadors són una eina molt potent per a la seva feina i els ha de cuidar i mantenir correctament. No els posi en risc i confiï en el manteniment informàtic.

  manteniment informàtica

   

  Avantatges del manteniment informàtic

  Tenir aquest suport al seu costat, farà que pugui gaudir de grans avantatges. Els més rellevants són:

  1. Comptar amb professionals del sector sempre al seu costat
  2. Resoldre qualsevol dubte i qüestió quan li sorgeixin
  3. Reparar les incidències al moment, sense esperes
  4. Tenir sempre equips en perfecte estat i actualitzats
  5. Estar al dia sobre les novetats de l’àmbit
  6. Ser més competent i professional
  7. Reduir les seves inversions en informàtica
  8. Obtenir la màxima seguretat i protecció
  9. Ser més eficient i productiu en totes les seves tasques
  10. Poder treballar sense talls de producció

  Són beneficis que, sens dubte, li donen un valor afegit a la seva empresa, la fan més forta dins el seu sector i la mantén a l’avantguarda.

  reparar ordinadors

   

  Suport informàtic al seu abast per mantenir els seus ordinadors

  Si vol mantenir adequadament els seus ordinadors i els seus dispositius i que, en cas d’avaria, pugui resoldre-la sense entrebancs, ha de tenir un bon manteniment informàtic.

  A Gestinet, empresa experta en aquest suport tecnològic, ens posem a la seva disposició perquè tingui al seu abast un manteniment professional i especialitzat.

  Donem un servei personalitzat, segons les necessitats dels nostres clients i els seus objectius. Contacti amb nosaltres i podrà comprovar la nostra gran experiència i coneixements en l’àmbit.

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web