ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Quines són les tasques del manteniment informàtic?

  manteniment informàtic

  Comptar amb un suport informàtic professional i qualificat a la seva empresa és necessari, especialment si part del seu dia a dia depèn d’ordinadors i altres dispositius.

  Pensi que, si té incidències o problemes derivats d’aquests, el seu funcionament laboral se’n pot veure afectat, a més de perjudicar els seus treballadors i que no puguin desenvolupar correctament la seva feina.

  Per tant, el manteniment informàtic és el seu gran aliat i cuida periòdicament tots els equips, a més de garantir la seva rendibilitat i oferir la màxima seguretat. Existeixen grans vulnerabilitats en el món digital i cal evitar-les, ja que les seves dades i les dels seus clients estan en joc.

  El manteniment porta a cap diferents tasques que mantenen un correcte funcionament d’una infraestructura informàtica, pensant en cada moment en el benefici de l’empresa i els seus usuaris.

  Tasques del suport informàtic

  Aquest servei tan important per a les empreses realitza diferents activitats, i van des de la neteja física dels elements informàtics a l’optimització dels equips per rendibilitzar-los encara més.

  Quant al hardware, trobem diverses accions. Entre elles, com hem comentat, la neteja dels ordinadors i els seus perifèrics, així com l’organització del cablejat i la seva revisió, amb l’objectiu d’eliminar els que ja no s’utilitzin i verificar que tots funcionin correctament. A més, a tots els negocis hi ha canvis d’ubicacions del personal i cal adaptar els ordinadors, recol.locar-los, etc.

  Referent al software, trobem la instal.lació i actualització dels sistemes operatius, programes i aplicacions. També la realització de còpies de seguretat constants i la revisió dels sistemes per corroborar que no continguin malware.

  A més, un dels objectius del manteniment és treure profit dels equips informàtics i optimitzar-los. Com a conseqüència, la seva empresa serà més competent i tindrà al seu abast l’última tecnologia i un millor servei pels seus clients.

  Com pot comprovar, el suport informàtic és molt important i cal tenir al seu costat a una empresa de manteniment qualificada i especialitzada en el sector.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i vetllem perquè els ordinadors dels nostres usuaris sempre estiguin al 100%.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i la seva seguretat i el bon funcionament dels seus equips estarà garantit.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)