ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Tendències de disseny web del 2020

  Disseny web

  Com cada any hi ha novetats i s’actualitzen les tendències que tindran més rellevància aquest 2020 quant al disseny web.

  És important tenir-les en compte, ja que la seva web, a més de ser la seva carta de presentació i mostrar els seus valors i la seva professionalitat, ha d’estar contínuament actualitzada, tant per oferir-li qualitat als seus usuaris com als cercadors.

  De fet, el disseny web està en constant evolució, degut que l’estètica web és molt canviant i els gustos i les preferències dels internautes també.

  Pensi que, un dels objectius principals de Google, és donar una bona experiència de navegació als usuaris i tot comença en el disseny d’una pàgina. Que aquests estiguin al seu portal una estona i la visitin sovint, interaccionin i realitzin conversions, és el millor senyal pel cercador. Així que la seva imatge ha d’estar a l’altura i al dia.

  A més, com cada any, existeixen novetats tecnològiques i noves tècniques de disseny, que fan que una web sigui més visual, creativa i ofereixi un plus als seus visitants. Cal que la seva web pugui aplicar-les.

  Quines són les noves tendències web?

  Les tendències d’aquest 2020 més rellevants són:

  Elements dinàmics: les animacions, els gifts, els efectes i les il.lustracions vives, seran més que una realitat els pròxims mesos. Així, una pàgina sembla que estigui en constant moviment. De totes maneres, no s’ha d’abusar d’aquests recursos.

  Dissenys asimètrics: tenir una imatge molt neta, amb tipografies molt ordenades i amb una mida adequada segueix sent tendència, però l’asimetria també. Ens referim a personalitzar encara més una web i que de cop l’usuari trobi colors més llampants, tipus de lletra diferents, etc. Encara que tot ha de tenir un sentit, aquests contrastos criden l’atenció als usuaris.

  Dissenys 3D: els dissenys tridimensionals també s’utilitzaran amb més freqüència i són perfectes per diferenciar seccions o apartats.

  Colors vibrants: tingui els colors corporatius que tingui, ha d’introduir quelcom que faci que la seva pàgina sigui més atractiva i visual. Per aconseguir-ho, en els darrers mesos ja es comencen a veure colors vibrants i fluor combinats amb tipografies plenes de personalitat. Com hem comentat, la simplicitat és important, però el secret és saber-ho adaptar tot correctament.

  Efectes visuals: en aquest cas trobem els anomenats efectes hover, que són aquells que, en passar el ratolí per sobre, hi ha moviment. Realment criden l’atenció i donen dinamització a la pàgina.

  Superposicions: les imatges o textos superposicionats continuaran sent tendència aquest 2020, igual que les animacions. Aquests elements s’han de fer servir sempre amb mesura, sense que la pàgina sembli massa carregada i han de permetre que els usuaris puguin llegir els textos correctament. Recordi que tenir una bona experiència de navegació és essencial.

  Imatges i vídeos: el contingut multimèdia cada vegada té més rellevància i notorietat, a més que fa retenir els visitants més temps en una web. Especialment el vídeo, existeix la tendència que, a més de ser de gran qualitat, té grans dimensions.

  Responsive: aquest 2020 és quasi una obligació que una web pugui adaptar-se a qualsevol pantalla i dispositiu. La seva pàgina, si o si, ha de ser responsive.

  Tingui en compte totes aquestes tendències i posi-les en pràctica de la millor manera gràcies a Gestinet. Som líders en disseny web Barcelona i experts en crear estratègies de màrketing on-line a mida i adaptades a cada empresa i necessitat.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post