ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  07/07/2021

  Tenir un Blog millora el seu posicionament web

  posicionament web

  Els Blogs són essencials en una estratègia de posicionament web, consistent en millorar la visibilitat i notorietat d’una pàgina dins els resultats orgànics dels cercadors, en especial Google.

  D’aquesta manera, un Blog és important per a poder optimitzar un portal i fer-lo més atractiu, tant a l’hora de posicionar-lo el més amunt possible com pels usuaris, ja que sempre aportarà informació actualitzada.

  Gratuïtament, sense pagament, pot aconseguir que la seva pàgina incrementi el seu tràfic natural i que més internautes tinguin accés als seus continguts i, a la vegada, als seus productes o serveis.

  Ha de saber que les empreses que compten amb un Blog corporatiu, reben més del doble de tràfic i, per tant, tenen més possibilitats de tenir un millor posicionament web.

  Per a millorar el SEO existeixen diferents eines digitals i, una de les més potents, és precisament aquesta. El contingut és el rei i ha de fer que sempre estigui al dia, sigui únic i interessant.

  Google, com tots els cercadors, mostra els resultats segons les cerques dels usuaris, basant-se en el contingut. Junt amb altres aspectes, és decisori quant a determinar en quina posició estarà cada resultat.

  Què és un Blog?

  Un Blog és un lloc web o una part dins d’una pàgina on es publica contingut de manera periòdica, a través de posts. Sol estar ordenat segons la data de la seva publicació i mostra continguts d’interès pels usuaris.

  És perfecte per mantenir una web dinàmica, actualitzada i en moviment. Si no fora així, Google podria considerar que la pàgina no és atractiva i està desfasada.

  És un espai més personal on mostrar l’essència de l’empresa i els seus valors, així com totes les seves novetats, canvis, etc.

  Els Blogs ajuden a obtenir un bon posicionament web. Pensi que, si els rastrejadors arriben a la seva pàgina i sempre troben el mateix, probablement no tornaran ni la mostraran als internautes.

  Gràcies a l’aportació de nous articles, tindrà un aparador digital més fresc, al dia i, per descomptat, podrà interactuar millor amb els seus visitants.

  És necessari treballar-los constantment, ja que la seva web sempre ha d’estar activa. El posicionament web mai descansa i els usuaris cerquen sense parar productes o serveis, així que ha de definir una estratègia clara i unes pautes marcades de quan publicar, quina mena de contingut inserir, etc. Ha de plantejar-se què pot ser interessant pel seu públic i que els hi atregui. Per tant, la millor manera de portar-ho a cap, és tenir al seu costat a professionals del màrketing digital, degut que l’ajudaran en tot el necessari.

  En resum, un Blog és molt positiu per al posicionament web:

  1. Perquè el contingut és molt important i aquest ha de ser únic i donar valor a la seva web.
  2. Perquè un Blog s’indexa molt bé als cercadors.
  3. Perquè farà que la seva empresa obtingui millor posicionament web.

   

  posicionament google

  Preguntes freqüents sobre

  Tenir un Blog millora el seu posicionament web

  Què és un Blog?

  Un Blog és un lloc web o una part dins d’una pàgina on es publica contingut de manera periòdica, a través de posts. Sol estar ordenat segons la data de la seva publicació i mostra continguts d’interès pels usuaris. És perfecte per aconseguir el millor posicionament web.

  El seu posicionament web millorarà gràcies a un Blog

  El posicionament web del seu portal es veurà altament beneficiat amb un Blog. Farà que la seva empresa sigui més visible segons les paraules clau o cerques que introdueixin els internautes, l’ajudarà a augmentar la seva popularitat on-line, farà que les seves visites s’incrementin exponencialment i, com a conseqüència, també les seves conversions i vendes.

  Com optimitzar el seu Blog perquè repercuteixi al seu SEO

  Per tal d’optimitzar al màxim el seu Blog i que la seva pàgina estigui millor posicionada, ha d’utilitzar imatges, inserir contingut de gran interès, introduir enllaços o fer que la seva popularitat augmenti gràcies a les xarxes socials, entre altres.

  Aconsegueixi la millor estratègia de posicionament web

  Si vol obtenir la millor estratègia de posicionament web enfocada a ser més popular i ser més visible a internet, contacti amb Gestinet, experts en màrketing on-line.

   

  El seu posicionament web millorarà gràcies a un Blog

  Hi ha molts elements que afecten el SEO, sent el contingut un dels principals. I, la millor manera de tenir-lo sempre actualitzat, és tenir un Blog.

  Això sí, aquest ha d’estar relacionat amb el que vengui o mostri a la seva web, ha de satisfer a les necessitats de la seva audiència i ha d’informar o entretenir als usuaris. D’aquesta manera, estaran més estona a dins navegant, utilitzant els seus enllaços i ajuda que la seva tassa de rebot sigui molt baixa, fet positiu també pel seu posicionament web.

  El posicionament web del seu portal es veurà altament beneficiat amb aquest element tan útil. Farà que la seva empresa sigui més visible segons les paraules clau o cerques que introdueixin els internautes, l’ajudarà a augmentar la seva popularitat on-line, farà que les seves visites s’incrementin exponencialment i, com a conseqüència, també les seves conversions i vendes.

  A més, si la seva web es troba en una bona posició, tindrà més credibilitat davant els usuaris i donarà una imatge d’empresa més forta i potent.

  Un Blog és una fantàstica eina de màrketing digital i ha d’aprofitar tot el seu potencial, actualitzant-lo sovint i dotant-lo de continguts interessants i que atreguin el seu públic objectiu.

  En aquest podrà mantenir sempre informats als seus visitants sobre les seves novetats i promocions, així com altre contingut comercial i dades d’interès sobre la seva corporació.

  posicionament pàgina web

   

  Com optimitzar el seu Blog perquè repercuteixi al seu SEO

  Per tal d’optimitzar al màxim el seu Blog i que la seva pàgina estigui millor posicionada, existeixen diferents tips o consells. Destaquem els més rellevants:

  1. Utilitzi imatges: la seva funció dins els Blogs és determinant i també l’ajuden a posicionar-se, a més que provoquen que els seus textos cridin més l’atenció i resultin més atractius. Aquestes també les pot anomenar segons les seves paraules clau.
  2. Esculli les millors keywords: ha de seleccionar adequadament les seves paraules clau i introduir-les als títols i contingut en general. Si ho fa, contribuirà que es puguin indexar correctament i Google el posicioni. Ha de tenir en compte que ha d’introduir-les de manera natural, a més que poden incloure varietats d’un mateix terme.
  3. Faci que la seva popularitat augmenti: ha de fer que els seus posts no només es visualitzin al Blog, sinó que es comparteixin a les xarxes socials i siguin més populars. La interacció és clau.
  4. Introdueixi enllaços: són molt positius, tant els interns com els externs. Aquests últims atorguen més rellevància i poden generar un tràfic extra a la seva web. I els interns faran que els usuaris naveguin entre les seves pàgines i estiguin més temps dins la web.
  5. Posi URL amigables: han d’estar optimitzades pels motors de cerca, per tal de ser més fàcilment rastrejades.
  6. Redacti amb gran qualitat: els seus textos han de ser únics, originals i mai copiats d’altres pàgines. Ha de conèixer els interessos dels seus visitants i tenir sempre present les seves paraules clau.

  A més d’aquests consells, és molt important conèixer que ha de planificar els seus continguts i ser constant.

   

  posicionament pàgines web

  Aconsegueixi la millor estratègia de posicionament web

  Com veu, tenir un Blog dins la seva pàgina l’ajudarà a aconseguir un òptim posicionament web i que nous clients el trobin.

  Si vol obtenir la millor estratègia SEO enfocada a ser més popular i ser més visible a internet, contacti amb nosaltres.

  A Gestinet som experts en màrketing on-line i en fer que les empreses obtinguin gran èxit digitalment.

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web