ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

7 Febrer, 2020

Tingui a punt els seus ordinadors gràcies al manteniment informàtic

manteniment informàtic

Els ordinadors s’han convertit en elements imprescindibles a qualsevol empresa i és necessari que sempre estiguin a plena activitat.

Quan un d’ells pateix alguna incidència o avaria, l’empresa s’en pot ressentir. Per tant, cal que la seva infraestructura informàtica estigui actualitzada i sigui el màxim rendible i eficient possible.

Per evitar qualsevol entrebanc en el seu funcionament, comptar amb el suport del manteniment informàtic és la millor solució.

Aquest constantment realitzarà revisions i, el més important, tindrà a punt tots els seus dispositius, oferint-li al seu negoci més seguretat i protecció digital.

Tingui en compte que, amb el transcurs del temps i la utilització diària, els sistemes operatius poden quedar plens d’arxius temporals, configuracions invàlides, etc. i que, conjuntament amb l’acumulació de pols, poden fer que els seus ordinadors vagin més lents i siguin menys productius.

Si vol que els seus ordinadors siguin més eficients, no es pengin i no donin errors de sistema, tingui al seu costat un bon manteniment que els cuidi periòdicament.

Accions que realitza un òptim servei informàtic per a tenir sempre a punt els equips

El manteniment informàtic porta a cap diferents accions de manera constant, adaptades a cada empresa i amb la finalitat d’allargar la vida útil dels PC’s i altres dispositius en òptimes condicions.

Una d’elles és netejar l’ordinador. Com li hem comentat, l’acumulació de pols produeix alentiments als equips i, a la vegada, provoca la desesperació de la persona que ha de treballar amb aquest, ja que no pot realitzar la seva feina i pot endarrerir comandes, consultes de clients, etc.

Instal.lar i actualitzar correctament totes les aplicacions i programes, especialment els antivirus, és una altra tasca primordial del manteniment. De fet, la seguretat és imprescindible i, gràcies a aquest servei, és possible.

Una altra acció és gestionar i controlar els accessos als seus ordinadors. Aquest aspecte també té a veure amb la protecció a la seva empresa, degut que és essencial designar administradors segons l’equip. Pensi que un negoci té a les seves mans moltes dades i informació, moltes vegades confidencial.

El manteniment informàtic, a més, realitza còpies de seguretat de manera periòdica, amb la finalitat que tingui accés als seus arxius quan necessiti i estiguin salvaguardats en el cas que hi hagi alguna incidència.

Aquestes són algunes de les tasques del manteniment d’equips informàtics.

Si vol posar-les en pràctica i que la seva empresa sigui més eficient, rendible i competent, confiï en Gestinet. Som referents en manteniment informàtic Barcelona i líders al sector.

Posi’s en contacte amb nosaltres i rebrà una atenció qualificada i professional per part dels nostres tècnics i el millor servei pels seus ordinadors.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página