ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  09/11/2020

  Tips per crear contingut pel seu posicionament web

  posicionament web

  El SEO o posicionament de la seva pàgina web és realment important per aconseguir ser més visible, obtenir més visites i, en definitiva, més vendes.

  I per a poder estar dins la primera pàgina dels cercadors i maximitzar les seves possibilitats, ha de cuidar especialment un aspecte: el contingut.

  Aquest s’ha d’actualitzar molt sovint i ha d’oferir constantment als seus usuaris textos nous, de qualitat i que siguin interessants per a ells.

  De fet, que el seu contingut sigui ric i entenedor és molt important. Google valora més la qualitat que la quantitat, així que és millor escriure menys paraules però que aquestes siguin millors i més creatives. A més, els seus articles han d’utilitzar un llenguatge amè i natural.

  El màrketing de continguts, tan important en l’actualitat, és una estratègia basada a posicionar paraules clau específiques i aporta un valor per als seus visitants.

  Els seus textos han de ser originals i, encara que les seves keywords tinguin gran importància, no les ha d’incloure a tot arreu.

  Consells a l’hora de crear el seu contingut SEO

  Ha de tenir en compte diferents consells quant a la redacció dels seus continguts.

  Un dels més importants, és tenir present el seu públic objectiu i les seves necessitats. Ha d’utilitzar un llenguatge entenedor, i un to adequat, segons el sector.

  Com li hem comentat, els seus textos han de ser creatius, 100 % originals i no pot duplicar-los d’altres pàgines, ja que seria greument penalitzat.

  Per a posicionar la seva pàgina, esculli les seves keywords, segons els seus productes o serveis i associades a les consultes dels usuaris. Recordi no introduir-les de manera massiva.

  Un consell important és que, abans de publicar definitivament qualsevol cosa, revisi-ho per última vegada. No poden haver errors ortogràfics i la lectura ha de ser fàcil.

  Segueixi aquests Tips i podrà crear contingut de més qualitat i interessant per Google i pels seus usuaris.

  Professionals del màrketing de continguts

  A Gestinet som experts en crear estratègies de posicionament web, adaptades a qualsevol empresa, temàtica i sector.

  Contacti amb nosaltres i obtindrà més notorietat i visibilitat a internet.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)