ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  5 Tips per reduir la seva taxa de rebot gràcies al disseny web

  Disseny web

  La taxa de rebot serveix per esbrinar quins usuaris no creuen que el contingut d’una pàgina sigui prou interessant o no han sabut trobar el que cercaven en aquesta i l’abandonen pocs segons després d’entrar-hi.

  És una mètrica que ofereix informació molt rellevant per a una empresa, ja que proporciona dades sobre quin percentatge d’abandonament té la web i quin nivell de satisfacció tenen els visitants que hi entren. La taxa de rebot és un aspecte clau a tenir en compte, degut que afecta directament al posicionament web.

  Existeixen molts factors que influeixen en el rebot d’una pàgina, sent el més destacat el seu disseny web.

  Consells per reduir la taxa de rebot

  1-Millorar la usabilitat: per tal d’obtenir visites de qualitat i que els usuaris estiguin a la web el màxim temps possible i, per tant, puguin augmentar les conversions, cal millorar la usabilitat i la manera d’organitzar la pàgina. Així, els usuaris tindran millor experiència de navegació i facilitat per trobar allò que estaven cercant.

  2-Bones imatges: el contingut multimèdia en general és molt atractiu per als usuaris, especialment si és de qualitat i acord al text que s’adjunta. Així pot captar l’atenció dels seus usuaris més fàcilment.

  3-Disseny web senzill: la seva pàgina ha de tenir una navegació intuïtiva, senzilla i fàcil, a través d’un disseny net. Cal cuidar els colors, la tipologia de la lletra, etc. per tal que la lectura sigui més amena.

  4-Sense distraccions: si vol que els seus usuaris tinguin una bona navegació, cal evitar les distraccions que no aportin res a la seva web, ja que podria molestar-los i abandonar-la ràpidament.

  5-Contingut atractiu: el contingut és bàsic en qualsevol pàgina i ha de ser interessant, únic i dirigit als seus clients objectius, adaptant-se a les seves cerques i necessitats. A més, l’ha de mantenir al dia i actualitzar-lo.

  Si vol que la seva pàgina minimitzi la seva taxa de rebot i que les seves visites tinguin el resultat esperat, posi’s en contacte amb Gestinet, referents en disseny web Barcelona i líders en el sector.

  Elaborem estratègies de màrketing on-line a mida, adaptades a cada empresa i necessitat, per tal d’aconseguir tots els seus objectius digitals.

  5/5 - (49220 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49220 votes)